Hogyan éld túl a suli első napját?

Rovat

Megosztás

Itt van már a nyakunkon a suli első napja, sokan várják, de annál többen akarják, hogy végre vége legyen az első napi szenvedésnek. Ezekkel a tippekkel tuti könnyedén elrepül az idő.

Próbáld úgy felfogni, hogy ez a nap lesz az, amikor végre az összes sulis barátoddal egy helyen találkozhatsz! Megdumálhatjátok végre kinek hogy telt a nyár, kivel milyen izgalmas dolgok történtek. A suli meg csak a helyszínt adja ehhez a szuper nagy találkozóhoz.

Végre felveheted a legújabb gönceidet és megmutathatod, hogy te vagy a legtrendibb! Hiszen nem azért verekedtél az utolsó darabokért a leárazáson, hogy végül csak otthon lógjanak a szekrényben. Bátran merd bevállalni, ha stílust is váltottál, biztos mindenkinek eláll majd a lélegzete rajtad.

Új füzetek! Nem tudom, ez csak az én mániám volt-e, de imádtam az új füzetekbe elkezdeni írni. Főleg az első pár oldalra még extra szépen írtam, olyan ünnepélyes volt kicsit mindig írni beléjük.

Az első nap mindig úgyis rövid, nem lesz nehéz kibírni. Évnyitó, pár osztályfőnöki óra és talán egy két tanóra, amik úgyis főleg csak beszélgetősek lesznek.

A tanárok is emberek, nekik is csak most indul a suli, ugyanolyan, vagy inkább nehezebb a nyári szünetből ismét az osztályterem padsorai között lenni. Nekik is ugyanúgy bele kell rázódniuk, mint nektek.

Nemsokára pedig itt van újra a szünet, csak  az őszi, ahol sokan már osztálykirándulásra fogtok menni, ami mindig egy hatalmas élmény, úgyhogy a sulikezdéssel sok sok új és szuper esemény vár rátok, úgyhogy ne aggódjatok, tuti túlélitek az első napot.

Fotó: quotesgram.com
Fotó: quotesgram.com

 

Első nap a suliban
Te várod már a tanévkezdést?

Borítókép: www.imagesbuddy.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta