Hogyan fog leérettségizni Barbi matekból? – a Finalls intenzív matek érettségi felkészítő segítségével!

Rovat

Megosztás

Minél közelebb van a matek érettségi, Te annál jobban parázol? Szeretnél jó jegyet kapni, de nem tudod, hogy kezdj neki az ismétlésnek? Lesd meg, Barbi és Bende hogyan készül a megmérettetésre!

Ha a matekórákon úgy érzed magad, mintha legalább kínaiul beszélnének hozzád a tanárok, akkor most biztosan parázol a közelgő érettségi miatt, de ha eddig Te voltál az osztály agytrösztje, akkor meg olyan ciki lenne, ha nem sikerülne 100%-ra a matek. Bárhogy is állj a számtannal, nem kell tovább aggódnod!

Középszintű matek érettségi felkészítőt indít a FinALLs csapata! Készülj Te is Gódor Zoltán és Hegedűs Tamás, két profi matektanár segítségével a megmérettetésre: közvetlen hangulatban ismételd át a lényegi részeket, sajátítsd el az ügyes megoldási metódusokat bullshitmentesen!

Tarts velünk, ha csak át akarsz menni, de akkor is, ha az ötösért mész. És ne lepődj meg nagyon, ha 100% lesz az érettségid, ugyanis a srácok segítségével már több ezer fiatal érte el a kitűzött célját!

Tedd meg az utolsó lépéseket a sikeres matek érettségidért a FinALLs-szal, április 22-én és 29-én Budapesten, a Közgardenben! Hívd magaddal a barátaidat és vegyél részt kedvezményesen a tanfolyamon!

További információkét katt ide: www.finalls.hu

A videónkat se hagyd ki! Lesd meg, hogyan készül Barbi a matek érettségijére:

https://www.youtube.com/watch?v=2UJaVzOwUuk

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta