Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Hogyan kerüld el, hogy a gázos képeid felkerüljenek a világhálóra?

Hogyan kerüld el, hogy a gázos képeid felkerüljenek a világhálóra?

Olyat ne ígérj, amit szinte biztos, hogy nem tartasz be! Azért talán még ihatsz, csak egy valamit próbálj meg: mértékkel tedd ezt. Ha mégsem megy, nem sokára érkezik a segítség! Jön a saját digitális asszisztensed!

Képzeld el, hogy épp bulizol a barátaiddal, az italt sem sajnáltátok magatoktól. A benned lévő alkohol belső hang formájában megszólal, és azt mondja: csinálj egy képet magadról. Írd ki mennyire romon vagy és mekkora a buli! Biztosan igaza van alapon gyorsan lősz egy selfiet, kommenteled egy gyors teleporttal hazamész, majd jő a másnap…Előbb azt hiszed, álmodod, hogy megállás nélkül rezeg a telefonod, még jól is esik, hogy ennyi ember gondol rád. Fürdőzöl még picit a hírnévben, majd amikor zavaróvá válik a sok rezgés és csippanás, felkelsz és szembenézel a tegnap esti ábrázatoddal, mely az üzenőfaladról néz vissza rád és az összes ismerősödre. Ennyi erővel szextingelhettél is volna.

girls_let_loose_10.26701040

Mi lesz most? De ciki!

 

Yann LeCun, a Facebook mesterséges intelligenciával foglalkozó csoportjának vezetője, épp a megoldáson dolgozik. Azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a másnapi kínos érzéstől és a „hol egy ásó, hogy a föld alá kerülhessek??” érzéstől megkíméljen többek között téged is.

Tulajdonképpen egyfajta digitális asszisztenst tervez, ami egy telefonos alkalmazáson keresztül felismeri ittas tekinteted, vagy csak igen torz arckifejezésed. Drága jó digitális asszisztensed pedig ilyenkor válladra teszi a kezét és megszólít: „Hékás! Ez felkerül a nyilvános oldaladra. Biztosan szeretnéd, hogy az ofőd és anyád lássa ezt?” Aztán dönthetsz mi legyen.

A megvalósítás még folyamatban van és rengeteg munka van hátra, de valljuk be ez tényleg sok fejfájástól megkímélne!

 

Foto: cdn.free1.cz,  upload.wikimedia.org

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share