Hogyan közvetítsd érzéseidet egy fiú felé?

Rovat

Megosztás

Az egyik legnehezebb dolog, hogy a kiszemeltedet rávezesd arra, hogy bizony tetszik neked. A lányok nem szeretnek kezdeményezni, de vannak praktikák, amikkel felhívhatod magadra a figyelmét.

Az a helyzet, hogy nincs könnyű dolgotok. A sokszor egyértelmű jelzéseket a fiúk nem veszik észre. Sőt, a legtöbb esetben nem veszik észre. Gyakran egyértelmű választ kell adni, különben elsiklanak a dolog fölött, de van egy-két trükk, amivel rávezetheted az érzéseidre.

A szemkontaktus tartás egyik kulcspontja ennek. Próbáld meg elkapni a tekintetét és mélyen a szemébe nézni. Ha ezt többször is elismétled, akkor biztosan felkeltetted az érdeklődését irántad. Egy halvány mosollyal pedig tuti befutó leszel. Nagyon jól tud esni, ha valaki rámosolyog egy fiúra. Olyan – kihagy egy dobbanást a szív – érzés.

Ha közelebbi kapcsolatban állsz vele, egy apróbb – teljesen véletlenül hozzád értem érintés – is sokat jelenthet. Amit persze szándékosan teszel, mégis tüntesd fel úgy, mintha véletlen lett volna. Sok esetben kirázza a hideg ettől, és fészkelődik, de ez jó jel, mert neki is jól esett.

Tény, hogy a fiúk nem egyszerű esetek és nagyon sokan még ilyen jelzésekből sem ismerik fel a helyzetet, ezért a legtisztább és legegyértelműbb jelzés, hogy odamész hozzá és megmondod neki, hogy szimpatikusnak találod. Ugyan ezt nagyon kevesen merik megtenni, mondván, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie, de a valóság azt mutatja, hogy először mindig a nő kezdeményez. Ez egy apró el is lehet, mint egy hosszan tartó pillantás. Ezzel már meg tudod adni az első jelet, azután vagy észreveszi, vagy egyértelműbb jelet kell neki adni.

Hogyan közvetítsd érzéseidet egy fiú felé?
Voltás már szerelmes?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta