Hogyan lehetek gazdag anélkül, hogy lopnék, csalnék, hazudnék?

Rovat

Megosztás

Megvan a sztereotipikus kép, amikor a dolgos kis ember épphogy összekuporgatja a mindennapi betevőjét, a rossz fiúk pedig szétkeresik a fejüket? Természetesen ez a valóságban nem ilyen fekete-fehéren néz ki, de nem árt a szemfülesség, ha jómódra vágysz, kényelmes munkából. Hogy tehetnéd meg ezt?

Nyelves munkák

Ha sok nyelven beszélsz, magától értetődően kinyílik számodra a világ. Így van ez a munkákkal is: sokkal több lehetőséged lesz és nem csak azért, mert külföldre mehetsz, hanem azért is, mert a globalizáció előrehaladtával felértékelődtek a nemzeteket összekötő állások, amihez a nyelvek használata szorosan hozzátartozik.

Politikus, olajmérnök, műszaki tervező, szoftverfejlesztő

Az értelmiségi szakmák között vannak olyanok, amelyekkel jobban lehet keresni a többinél. Ezek elsősorban olyan állások, amelyek nagy háttértudást igényelnek vagy egyszerűen hiány van belőlük. Ilyenek például a fönt felsoroltak.

10703890_796705177052816_8588662443129060430_n

Agrár és kétkezi munka, szakemberek

Szintén jól fizető állásnak számítanak azok a munkák, amelyekkel manapság nem menő foglalkozni. Például a mosógépszerelő vagy a traktorvezető.

Egyéni ötlet és megvalósítás

Találj ki valami olyat, amit más még nem és betölthet egy piaci rést vagy megteremt magának egyet! Ezt az utat általában nem megálmodni nehéz, hanem bejárni. Nem kell feltétlenül egy új üzletre vagy vállalkozásra gondolnod, ide tartoznak a rendezvények vagy a vallások is.

Befektetések

Ha össze tudtál szedni valamennyi pénzt, és nem szórtad el azonnal örömödben , akkor akár be is fektetheted: veszel valamit, amit bérbe adsz, vagy amiből újabb, nagyobb nyereséged lehet.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,182RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta