Hogyan mondjam el neki, hogy többet érzek iránta?

Rovat

Megosztás

Előbb utóbb minden fiatalnál felmerül a kérdés, hogy hogyan tudná a másik tudtára adni érzéseit, hogyan tudná elvarázsolni, a másikat, hogy egyszer egy párt alkossanak plátói szerelmével. Bár olykor sok csalódáson kell keresztülmenni, mire megtaláljuk a megfelelő párt, nem szabad feladni! Küzdeni és keresni kell.

Ne a haverját lássa benned!

Fontos az, hogyha barátságban vagytok, ám te szorosabb kapcsolatot szeretnél, mindenképpen neked kell kezdeményezned. Ezzel a cél, hogy ne mint barátra nézzen rád, hanem mint egy nőre. Jeleket kell küldened felé, hogy ő észlelje,  mit szeretnél! Olykor a pasik  “nem”  látnak,  nem veszik észre, mit érzel iránta, így csak akkor fog ez változni, ha őszintén megmondod neki. Ne félj!

Rita 20 éves – Újpest

„Én már 3 éve együtt vagyok párommal. A kapcsolatunk  legelején csak barátok voltunk. Igaz, én első perctől fogva szerettem, de ő csak barátként tekintett rám. Sokszor voltak közös programjaink, de úgy kezelt engem, mintha egy ezeréves fiúcimborája lennék. Megelégeltem, ezért egyszer felhívtam, hogy találkozzunk a közeli diszkóban. Amikor megjelentem nagy illatfelhőben és egy “dögös”  ruhában, egyből láttam, hogy köpni-nyelni nem tudott. Hajnalban már megkérdezte: Lenne e kedved holnap egy közös mozizáshoz? Tehát átment a jelem, hogy mit érzek iránta! ”

boyfriend

Merj lépni és ne félj kockáztatni!

Engem is kosaraztak már ki ismerőseim. Mondták, hogy kedves, érzelmes vagy, de akkor sem, mert jó barátok vagyunk. Mi van akkor, ha nemet mond? Nem akarom elveszteni! Inkább fájjon, ha találkozom vele, minthogy azért szenvedjen, mert eldobtam.

Gergő 16 éves – Zalakaros

„Mindig is azt hittem, hogy ha odaállok egy lány elé, hogy elmondjam neki, hogy szeretném elhívni valahová, akkor egy pofon fogja kísérni a kérdésem. Ám kellemesen csalódtam a lányokban. Közel egy hónapja megtettem. Igaz, dadogtam, és a szívem a torkomban volt végig, de oda álltam a lány elé, és feltettem a nagy kérdést. Szemmel láthatóan a lány elvörösödött, barátnői hatalmas hangzavarba törtek ki, de mégis igent mondott. Azóta együtt vagyunk! Ne féljen se a lány, se a fiú lépni. Szerintem aki a barátságot eldobja azért, mert a fiú megkérdezte – lehet-e más is köztünk – , az nem is kedvelt igazán!”

érzek

A szemezés mindent elárul!

Vedd fel a szemkontaktust a kiszemelteddel! Nagyszüleink nem hiába tartják úgy, hogy a szem a lélek tükre, ami bármit elárul. Nyugodtan kezdeményezz, és érd el azt, hogy a kiszemelted is visszatekintsen rád. Ha 3-5 másodpercig mélyen egymás szemébe néztek, akkor garantáltan tudhatod, hogy a másik fél sem közömbös irántad.

Hogyan mondjam el neki, hogy többet érzek iránta?
Te hogyan adod egy fiú, vagy lány tudtára, hogy többet érzel iránta?

Képek forrása: Pexels

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta