Hogyan rázz le egy (tolakodó) udvarlót?

Rovat

Megosztás

Mindenhova követ? Még akkor is ír, ha nem válaszolsz neki? Nem hagy békén? Talán ismerős lehet ez a szituáció számodra is, még ha, nem is ilyen mértékben. Vannak olyan udvarlók, akik egyszerűen nem értik meg, hogy nem érdekelnek téged. Segítünk! Adunk pár tippet, hogyan rázz le egy tolakodó udvarlót!

Már olvashattál róla, hogyan szakíts kíméletesen, azonban most választ adunk arra is, hogyan rázz le egy tolakodó udvarlót.

Vannak, akik egyszerűen nem értenek a szép szóból. Természetesen, nem kell velük udvariatlanul viselkedni, mindaddig, amíg nem sértik meg a magánszféránkat és nem válnak idegesítő kullancsokká. Akkor viszont:

Viccet félretéve, lássuk, miket tehetsz, ha nem tudsz lerázni egy udvarlót!

I. ŐSZINTÉN ÜLJ LE VELE BESZÉLGETNI

Ha úgy érzed értelmes annyira, hogy megértsen téged, akkor első körben próbálj meg vele beszélgetni! Üljetek le és oszd meg vele a gondolataid és érzéseid. Mondd el, hogy te nem táplálsz iránta érzelmeket úgy, mint ő feléd és nem szeretnéd megbántani, de ne írjon és ne próbáljon közeledni, mert ez neked kellemetlen.

II. KÉRJ MEG VALAKIT, HOGY SEGÍTSEN LERÁZNI

Ha már egy fokkal durvább a helyzet!

A legjobb megoldás amit tehetsz, hogy megkérsz egy barátot vagy egy ismerőst, hogy segítsen lekoptatni. Ha csúnyán is hangzik, ez az igazság. Sajnos, nem mindent tudunk egyedül megoldani és néha szükségünk van segítségre. Ha úgy érzed nem tudod már kézben tartani a dolgokat, ne félj megkérni egy barátot (ez lehet akár szülő is), hogy lépjen közbe!

III. NE MARADJ EGYEDÜL

Ha már ijesztő!

Ha nem csak kényelmetlen, de már ijesztővé is válik a szituáció, próbálj menekülni előle! Ne maradj egyedül, vedd körbe magad emberekkel, legyen ez akárki! Maradj társaságban! Így nem tud a közeledbe férkőzni és lesz időd kitalálni a következő lépést!

IV. NE VÁLASZOLJ, NE REAGÁLJ RÁ

Minél többször reagálsz rá, annál inkább erősödni fog benne az érzés, hogy tovább próbálkozzon nálad. Egyszerűen ignoráld! Bármit ír, bármit mond – NE reagálj rá! Nézd levegőnek! A közösségi oldalakon ne jelöld vissza ismerősnek! A legjobb, ha nem lát rólad semmilyen információt, amit fel tudna használni vagy esetleg a maga javára tudna fordítani. Azonban ne tiltsd le, mert azzal lehet feldühítenéd!

GIFek forrása: GIPHY

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta