Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Hogyan szakíts jól? A Középsulisok megmondják!

Hogyan szakíts jól? A Középsulisok megmondják!

Egy szakítás sosem könnyű, álljunk akármelyik oldalon is. Talán annak, aki kimondja, hogy vége, annyiból nehezebb a helyzete, hogy a végső nagy beszélgetés előtt sokat rágódik, százszor is átgondolja, mit és hogyan mondjon a partnerének, s még így is gyakran megesik, hogy az egykori szerelmesek nem barátokként válnak el.

De mi kell ahhoz, hogy egy szakítás jól sikerüljön? Lehet-e egyáltalán jól szakítani? Ezt a kérdést feltettük a Középsuli néhány szereplőjének is, akik tuti tippeket adnak, hogy hogyan szakíts jól!

Olivér – Készülj fel!

 

Mindketten jobban jártok, ha előre fel vagytok készülve a szakításra. Az mondjuk fura lenne, ha a csajodat vagy pasidat úgy hívnád fel, hogy „Szia, ráérsz ma? Csak mert szeretnék szakítani veled.” Viszont azt mindenképpen jelezd neki, hogy komoly dologról van szó és hogy a kapcsolatotokról szeretnél vele beszélgetni. Ha odáig jutottatok, hogy vége a szerelemnek, akkor ennyiből már valószínűleg tudni fogja a párod, hogy mi a szitu.

Zsófi – Ne rohanj!

 

Mindenképpen adj magatoknak időt. Tehát ne az óra közti szünetben hívd félre a párod és mond meg neki, hogy már nem akarsz vele lenni. Ez nem egy olyan dolog, amit sietve le kell tudni. Beszéljétek meg, hogy suli után találkoztok. Menjetek el sétálni vagy üljetek le egy csendes helyen és így mond el neki, hogy nem akarod már folytatni.

Bende – Légy személyes!

 

Szerintem alapból nincsen olyan, hogy jó szakítás, csak inkább kevésbé rossz, vagy kíméletes. Ha úgy döntesz, hogy szakítasz, akkor azt minden esetben személyesen tedd. Persze sokkal egyszerűbb telefonon vagy messengeren letudni, de tiszteld meg egy utolsó, őszinte beszélgetéssel a másikat.

Juli – Ne hazudj!

 

Ne hazudj és ne dobj be sablon dumákat. Nincsen annál rosszabb, mint amikor végig kell hallgatni a „nem miattad, miattam” meg a „te sokkal jobbat érdemelsz” jellegű dumákat. Tiszteld meg annyival az egykori kedvesedet, hogy elé állsz és őszintén elmondod, hogy ha már nem vagy belé szerelmes, ha megtetszett valaki más vagy csak csalódtál benne és már nem tudsz vele lenni. Neki is jobb lesz tudni, ha esetleg hibázott és a te lelkiismereted is nyugodtabb lesz.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share