Hogyan válik valóra egy 12 éves fiú álma? Te is részese lehetsz a kalandnak, a Minyonok következő része hamarosan a mozikban!

Rovat

Megosztás

Gru, aki mindig borzas hajjal ébred és minden nap trapéznadrágban jár-kel, elkezd kamaszodni. Nagy rajongója az Álnok Hatos nevű szupergonosz csoportnak, nagy álma, hogy bekerülhessen közéjük, ezért eszes tervet sző. Ám a furfangos gondolatok nem mindig vezetnek jóra, így történt ez Gru-val is, amikor eldöntötte, be akar lépni a világ leggonoszabb csapatába.

A mindig hűséges Minyonok persze segítenek megvalósítani tervét, ám amikor az Álnok Hatos csipet-csapat főnökét elkergetik, nevén Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. Eszes terve egyáltalán nem fog működni, hatalmas garibába keveredik. Később mindennél rosszabbra fordul a helyzet, hiszen nemhogy bekerült volna közéjük, a csúcsgonoszok fő ellensége lesz.

Nagy menekülésében éppen legnagyobb riválisa, Villám Kéz fog neki baráti segítséget nyújtani, s főszereplőnk ebből rájön, néha a legnagyobbaknak is elkél a segítség, s nem feltétlenül attól lesz valaki nagy, ha sok rossz dolgot csinál.

Gru-nak vajon sikerül elmenekülnie? Hamarosan megtudhatod, addig is figyeljétek oldalainkat, nyereményjátékkal érkezünk nektek.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta