Honnan tudhatjuk, hogy baj van a párkapcsolatunkkal?

Rovat

Megosztás

A párkapcsolatok dinamikája összetett és változatos lehet, és nem mindenki számára egyértelmű, hogy mikor jelentenek egy adott helyzetek veszélyt vagy problémát. Az alábbiakban bemutatjuk néhány gyakori jelet és figyelmeztető jelet, amelyek arra utalhatnak, hogy a párkapcsolatunkban valami nincs rendben.

Közönséges vita vagy nagyobb probléma?

Fotó forrása: Pexels

Ha úgy érzed, hogy a viták csak egy kis hülyeség miatt pattannak ki, az lehet, hogy semmi komoly. De ha a kis vita folyamatosan ugyanazokról a dolgokról szól, vagy folyton csak veszekedtek, az már lehet, hogy nagyobb problémára utal.

Uncsi lett a kapcsolat?

Fotó forrása: Pexels

Ha úgy érzed, hogy már nem figyel rád annyira, mint régen, vagy nem érzed már azt a kapcsolatot, ami régen volt köztetek, az komoly jel lehet, hogy baj van. Az a fontos, hogy mindketten odafigyeljetek egymásra!

Csak te teszel meg mindent?

Fotó forrása: Pexels

Ha úgy érzed, hogy csak te vagy az, aki igazán erőfeszítéseket tesz a kapcsolatért, és a másik fél csak visszafogott vagy közömbös, az nem jó jel. Egy kapcsolat mindig két emberből áll, és mindketten egyenlő részt kell, hogy vállaljatok.

A pasid/csajod nem tisztelettel bánik veled?

Fotó forrása: Pexels

Na, ez az, hogy ha úgy érzed, hogy a másik fél nem ad neked kellő tiszteletet vagy támogatást, akkor itt az ideje komolyan átgondolni a dolgokat. Egy kapcsolatnak alapja a tisztelet és a kölcsönös támogatás!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta