Hoppá! Hátborzongató horror érkezik a mozikba

Rovat

Megosztás

Májusban Spirál visszatér a mozikba! Minden idők egyik legsikeresebb horror-sorozatának legújabb fejezete igazi hátborzongató élményt ígér minden horror-, és mozirajongónak!

Kezdődik egy új játék… A rámenős detektív, Zeke Banks (Chris Rock), és újonc partnere (Max Minghella) egy szadista sorozatgyilkos után nyomoznak, aki városszerte halálra kínozza áldozatait. Az eset ijesztően emlékeztet a kegyetlen játékairól elhíresült Fűrész vérontásaira.

Minden jel arra mutat, hogy egy hasonlóan beteg elme a hírhedt játékmester helyébe lépett. Amikor a nyomozó egyre közelebb kerül a tettes kilétéhez, váratlanul csapdába kerül, és apjával (Samuel L. Jackson) együtt a gyilkos morbid játékának középpontjában találja magát.

Ti is régóta vártok egy közelgő premierre? Szeretnétek már egy filmet megnézni a moziban? Bizony, ez csak úgy lehetséges a jelenlegi szabályozás szerint, ha van egy 18 év feletti kísérőtök, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal!

A Középsuli segít a gondotokon! Vegyetek bérbe egy Középsulist és már indulhattok is a moziba!

A Spirál – Fűrész hagyatéka Chris Rock ötlete alapján készült, aki producere, és főszereplője is a vérfagyasztó alkotásnak. A film direktora Darren Lynn Bousman, aki nem csak a horror műfajában, de a Fűrész-filmek világában is otthonosan mozog, ugyanis ő a második, a harmadik, és a negyedik Fűrész-filmek rendezője is.

A további szerepekben: Samuel L. Jackson, Max Minghella (A szolgálólány meséje), és Marisol Nichols (24, Riverdale).

Képek: sajtófotók

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta