Horrorcsók: sztorik, amik hallatán nem akarsz többet csókolózni

Rovat

Megosztás

Az első csók előtt mindenki izgul, hiszen sosem lehet tudni, milyen lesz. Néhányan igazi horrorsztoriként élték meg ezt az alkalmat, és a Redditen osztották meg történetüket. Nektek van ilyen élményetek?

Én 16, ő 18 éves volt és nem igazán tudtam visszafogni magam, túl gyorsan történt az egész. A lendület olyan erős volt, hogy letörtem a fogát az enyémmel.

 

Néhány évvel ezelőtt megismertem ezt a lányt, és teljesen egymásra gerjedtünk. Elkezdtünk csókolózni, csodálatos volt… egészen addig, amíg fel nem fedeztem egy ételmaradékot a számban, ami korábban nem volt ott. Még mindig kiráz a hideg az egésztől.

 

Igazából nem is csókolóztunk, csak szerettünk volna, amikor tüsszentett… az összes takony a térdemen landolt. Ezután véletlenül lefejelt. Mondanom sem kell, a csaj teljesen megsemmisült, átszaladta szomszéd szobába, és azt kiabálta: “Talán ezt majd máskor kellene megpróbálnunk”. Nem ellenkeztem, inkább hazamentem. A második alkalomra sosem került sor.

 

Nyolcadikban történt, hogy összejöttem az első barátnőmmel. Mindketten szerettünk volna csókolózni, de egyikünk sem tudta, hogy kell. Szóval rákerestünk a neten. Nagyon féltünk, de végül összejött. Ültünk a földön, néztünk egymásra, aztán megtörtént.

Átmentem a barátnőm ex-pasijához, mivel régóta barátok voltunk, mielőtt ők még ismerték volna egymást. Jól elvoltunk, aztán kitaláltuk, hogy birkózunk. Amikor én feladtam, ő úgy döntött, megcsókol. Ekkor én próbáltam kikerülni, de lefejeltük egymást és neki elkezdett vérezni az orra.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta