Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Hosszú vs. rövid kapcsolat? – Réka és Tibi válaszolnak!

Hosszú vs. rövid kapcsolat? – Réka és Tibi válaszolnak!

Vajon a hosszú vagy a rövid kapcsolat mellett voksolnak a Középsuli sorozat szereplői? Megkérdeztük Tibit és Beát, ők melyiket választanák! Lássuk!

Egy kapcsolat két személy közötti kötelék, mely véletlen találkozás vagy szándékos ismerkedés által jöhet létre. Személy szerint nem vagyok túl gyakorlatias a kapcsolatok terén. Természetesen nekem is megvan a saját véleményem és elképzelésem a “tökéletes” kapcsolatról, és nem is akarom magam elképzelni egy rövid, egy estés kalandban. Én a szerelemben hiszek. Nem akarom magamat, az időmet, a “szeretetemet” olyanra pazarolni, aki ezt nem tudja értékelni. Egy hosszú kapcsolat biztonságot ad és kifizetődő, ugyanakkor mondják, hogy kell a tapasztalat, de szerintem minden ember más. Azt hiszem, a mai világban azért okoz problémát a szerelem megtalálása, mert már egyre kevesebben hisznek benne, sokat csalódnak és azt sem kell elfelejteni, hogy mi nem ugyanaz a generáció vagyunk, mint a szüleink voltak vagy a gyerekeink lesznek, eléggé mások az ismerkedési nehézségeink.

Én teljes mértékben a hosszútávú kapcsolatokat támogatom, mivel nekem sokkal jobban beváltak, mint a rövid, kisebb kalandok. A rövid élettartamú kapcsolatok rendkívül macerások, mivel mire kezdenénk jobban megismerni a másikat, már vége is van, aztán kereshetünk mást, és újra alkalmazkodni kell egy másik lányhoz/fiúhoz, akinek persze teljesen más igényei és gondolkodása van. A hosszú kapcsolatok ezzel ellentétben sokkal kényelmesebbek és kellemesebbek. Jó érzés tudni, mi kell, és mi jó a másiknak. Biztonságot nyújt a biztos pont az életedben, akivel mindent megbeszélhetsz, aki tudja már, hogy mik a dilijeid és velük együtt fogad el téged. Szóval a voksom a hosszútávú kapcsolatok mellé teszem le.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share