HR Flow és Tóth Andi mérlegen…

Rovat

Megosztás

A 2 énekes közös szerzeménnyel készült, a Mérleg szerint padlón vannak mind a ketten, rossz időszak van, volt és talán még lesz is, de egyszer csak megszűnik a sok…

„Sok a bajom, nem átlagos, szomorú vagyok, vagy másnapos.”

Tóth Andi mostanában stílust váltott, ami a zenét illeti, HRflow-val közös dala igazán megmutatja, mennyi rossz dolgon van túl, amiket az elmúlt időben tapasztalt. Sok hátba szúrás, álbarátok, hazudós pasik, csajok és megannyi esemény, amik mind a földre kényszerítették őt…Na de hogyan lehet ebből felállni? Elég a hit és a bizalom? A dal videója nem igazi klip, ám a lényeg a mérlegen van, egyszer fent, aztán lent, az üzenet egyszerű: Az élet nem fekete-fehér, sok csalódáson megyünk keresztül, de mindennek oka van, nem az számít, mi történik, hanem az, TE hogyan állsz az eseményekhez.

Szakítások, csalódások, 100-as papírzsepik a kukában tele könnyekkel, ezek után mindenki mérlegel, megéri-e az a bizonyos párkapcsolat, vagy engedd el, ugye?

Főkép: YouTube

Kép: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta