Ian ‘környezetvédő’ Somerhalder

Rovat

Megosztás

A Lost és a Vámpírnaplók sorozatsztárját szinte mindenki ismeri. A csajok, mert imádják, a srácok pedig azért, mert a csajok imádják, így kénytelenek hallgatni a róla való áradozást. Az viszont gyakran kimarad az ömlengésből, hogy a színész mennyi mindent tesz a bolygónkért.

2010-ben, 32. születésnapján létrehozta alapítványát, az Ian Somerhalder Foundationt. A több mint 100 országban jelen levő szervezet igyekszik mozgósítani mindenkit a Föld megóvása érdekében. A tagjai építenek, oktatnak, mentenek, segítenek, egyszóval MINDENT megtesznek, ami tőlük telik.

„ Egy kislány elküldte nekünk a fogtündértől kapott összes pénzét, mert azt mondta meg akarja változtatni a világot”.

Ian Somerhalder Cleans Up the Beach With The ISF

A ISF állatokat ment, környezetvédelmi projekteket indít és támogat, de az energiatakarékosság is az egyik fő profiljuk. Egy olyan LED égőt is csináltak, ami 10 évig garanciás, de 20 évig is működőképes, így sok pénzt és energiát is lehet vele spórolni. De nem csak a környezettel foglalkoznak, hanem azzal is, hogy a Föld megóvásának fontosságára irányítsák az emberek figyelmét. Sok programjuk, táboruk van világszerte, gyerekeknek is.

Az alapítványt lehet támogatni is, méghozzá úgy, hogy te döntöd el, melyik projektnek szeretnél segítséget nyújtani akár anyagilag, akár a munkáddal, ami tök jó, mert tudjuk, hogy nem a színész bankszámláját gyarapítjuk vele, hanem jó célra megy.

„Mi vagyunk a környezet. A világ szó szerint egy biológiai folyamat, tehát amikor a környezetünket pusztítjuk, gyakorlatilag megsemmisítjük magunkat. „

ian-somerhalder-et-son-chat

Mr. Cuki Somerhalder egyébként rengeteg állatot befogad, amiket rendszeresen posztol is a közösségi oldalain és igyekszik a sok utcán, árván maradt jószágnak is menedéket találni. Van lova, macskája, kutyusa és még ki tudja mennyi állata.

Nagyon jó érzés látni, amikor híres emberek arra használják a hangjukat, hogy segítsenek, vagy fontos dolgokra hívják fel a figyelmet. Nekik egyszerűbb dolguk van, mint a vegyesboltos néninek, hiszen sokkal többen figyelnek rájuk, és tényleg pozitív, amikor valami jóra használják ezt a figyelmet. Valamint ugye neki senki nem mondaná azt, hogy márpedig én nem szedem fel a szemetet.

Ian 'környezetvédő' Somerhalder
Te segítenél, ha ő kérne meg rá?

Forrrás: isfoundation.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta