Ezt nézed:  / Suli / Idegesítő reklámok! DE MIÉRT?

Idegesítő reklámok! DE MIÉRT?

Az utóbbi években egyre több olyan reklám látott napvilágot, ami kifejezetten irritálja a TV nézőt. De honnan erednek ezek a reklámok, és mi a céljuk?

Ideges650x433

Az idegesítő reklámok célja, hogy kitörjenek a többi közül, ezért bevetnek bármilyen módszert. Gerilla módszerrel, radikálisan akarják felhívni magukra a figyelmet. Meglepetésszerű támadást intéznek hozzánk, aminek célja, hogy a reklámozni kívánt termék még jobban az agyunkba égjen.

2240_6617_2281_4288_fluimucilabel

Jó példa erre a kis srác, aki folyton megkérdezni, hogy DE MIÉRT? A reklám igazán irritáló, de mindannyian tudjuk, hogy mit kíván népszerűsíteni, így gyakorlatilag elérte a célját. Hatalmas tömegekhez jutott el, köszönhetően az ingyen reklámoknak, amik a közösségi oldalakon terjedtek.

 

tv

Azonban veszélyes vállalkozás is lehet egy ilyen marketing stratégia. A befogadót annyira feldühíti a reklám, hogy elfordul az adott terméktől, de a tendencia inkább azt mutatja, hogy a legtöbb esetben beválik.

everywhere-festival

Már nem csak TV-ben, hanem minden elképzelhető felületen találkozhatunk velük. Ma már képtelenség úgy elmenni valahová, hogy ne találkoznánk velük.

causality

A reklámok jövőjét illetően fel kell készülnünk, hogy egyre több gerilla módszerrel fogunk találkozni. Nem feltétlenül lesznek idegesítőek, de mindegyikre igaz lesz, hogy meglepetésszerűen fogják az arcunkba nyomni.

Idegesítő reklámok! DE MIÉRT?
Szeretsz reklámokat nézni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share