Idén lesz EFOTT! Itt vannak a részletek

Rovat

Megosztás

Lesz idén EFOTT! Nem is akárkik szerepelnek a fő fellépők listáján! Két nagyszínpad és nemzetközi előadó is várható!

A legfrissebb rendelet szerint 2021 nyarán újra megrendezhetik a nagyobb fesztiválokat is. ,,Fesztiválozóink 86,3%-a jelezte, hogy szívesen részt venne egy nyárvégi EFOTT-on, azóta pedig jóval többen is vásároltak bérletet, mint amennyien a visszaváltás, illetve a 2021-es felhasználás mellett döntöttek” – mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Az EFOTT szervezői ma reggelre közkinccsé is tették a Velencei-tó partján augusztus 11-15. között tartott esemény szinte teljes nagyszínpados programját, és ígéret szerint a többi helyszín zenekari felhozatalát is hamarosan bejelentik.

Kép: sajtófotó

Szerdától vasárnapig ezek a zenekarok már biztosan várják az Efottozókat: Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis, Brains, Horváth Tamás, Margaret Island, Magna Cum Laude, Rúzsa Magdi, Király Viktor, ByeAlex és a Slepp, Irie Maffia, The Biebers…

Kép: sajtófotó

Sokáig tartana a teljes lineup felsorolása, de az EFOTT hivatalos honlapján már áttekinthető a nagyszínpad programja, napi bontásban is.

Kép: sajtófotó

,,Másfél éve bízunk benne, hogy egyszer már lecsillapodik a járvány, túlleszünk a nehezén és visszatérhetünk a normális élethez, aminek része a kulturált kikapcsolódás is.

Most elérkezett ez a pillanat, amire talán mindannyian jobban vágytunk, mint valaha!

A háttérben közben folyamatosan dolgoztunk, hogy amint lehet, megoszthassuk a közönséggel, mivel készültünk a nyárra” – nyilatkozta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató és megerősítette, hogy jelenlegi tudásuk szerint kizárólag oltási igazolvánnyal látogatható majd a Velencei-tó északi partján, Sukoró térségében tartott rendezvény.

Kép: efott.hu

Míg a Sziget fesztivál elmarad és szervezői 2022-re készülnek, addig az EFOTT megragadva a kínálkozó lehetőséget, kitartva az utolsó utáni pillanatig, idén nyáron már várja a kikapcsolódni vágyókat.

Az EFOTT nemcsak arra fektet hangsúlyt, hogy a résztvevők bulizzanak egy jót, hanem arra is, hogy a zenei események mellett kínáljon sport-, gasztro- és kulturális programokat.

Kép: efott.hu

Bár a szervezők ezúttal a főszínpadi programfelhozatalt jelentették be, ígéretük szerint nem váratják sokáig az érdeklődőket és hamarosan megosztják a további közkedvelt fellépők nevét is. Sőt! Elárulták, hogy idén két nagyszínpaddal készülnek és nemzetközi produkciókkal is tárgyalnak!

Összesen 100 fellépő várható a 45. EFOTT-ra.

Főkép: sajtófotó

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta