Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Időszakosan felkapott divatcikkek

Időszakosan felkapott divatcikkek

Mostanában egyre nagyobb a kereslet az időszakosan felkapott divatcikkek iránt. Leginkább ruhákra jellemző, de más területen is találkozhatunk vele. Olyan holmikról van szó, amik szinte a semmiből bukkannak fel, majd néhány hónap alatt elterjednek és ugyanilyen gyorsan el is tűnnek.

 

Piros-fekete kockás ruhadarabok

cierno-cervene-karovane-saty-k256_1

Nem is olyan régen söpört végig a hullám. Mindenhol találkozhattunk vele az utcán. Kabát, sapka, póló, ing. Szinte már nem is volt olyan ruhadarab, amiből ne lett volna piros-fekete kockás. Hirtelen terjedt el, majd ugyanilyen hirtelen tűnt el.

 

Sárga bakancs

D60153_0700_1A sárga bakanccsal ugyanez a helyzet. Az idei tél nagy szenzációja volt. A márkaboltok tömve voltak sárga bakancsokkal, ezt átvették az olcsó kínaiak és egyszer csak nagyon sok sárga bakancsos lett az utcákon.

fashion

Az ehhez hasonló divatsikkeket csak egy adott időszakra szánják. Az éppen aktuális őrület hajtja. Vannak bizonyos időszakok, mikor nem számít, hogy mit adunk el, úgyis megveszik. Nos, ezek is ide tartoznak.

FASHION WORLDRégebben is volt már ilyen. Egy nagyáruház pontgyűjtő akciójában kedvezményesen lehetett táskákat venni. Azok a bizonyos táskák szintén ellepték az országot. Még ma is látni egy-két darabot az utcákon.

3028600-poster-p-fashion

Hogy mi lesz a következő, azt még nem tudni. De egy dologban biztosak lehetünk: előbb-utóbb ismét megjelenik egy új divatőrület, ami megtölti a boltok polcait.

 

Időszakosan felkapott divatcikkek
Követed a divatot?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share