Igazi retró klasszikusok a Balaton Parton! Augusztus 5. EDDA MŰVEK és Augusztus 6. HOBO & DEÁK BILL GYULA

Rovat

Megosztás

Négy este élő legendákat, élő koncerteken mutat be az idei nyáron új sorozatán a MOL Nagyon Balaton. A balatonvilágosi Balaton Part ad otthont augusztus 5-én az EDDA Műveknek, másnap pedig két, teljes értékű koncert részesei lehetünk, két élő legenda szántja fel a színpadot, HOBO és DEÁK BILL GYULA a porondon!

Az EDDÁ-t – vagy, ahogy alakulásukkor hívták – GRIFF zenekart, 1974-ben Miskolcon, Halász József alapította. A zenélést ekkor mindegyikük tanulás melletti kikapcsolódásnak tekintette, az első fellépéseket az egyetem kollégiumában és a híres Boci Bárban tartották. Az egyetem elvégzése után kezdődött az igazi karrier, a mai formáció mondhatni alappillérei gyökereket vertek nemcsak a földben, de milliók fejében is.

Deák Bill Gyula a kőbányai Sztár együttesben kezdte jazzénekesként, majd a Hobo Blues banda tagjává nőtte ki magát egész kerek 10 éven át 1975-85 között, a P.Mobile és a P.box együttes tagjaként is számon tartották, ám később úgy érezte, egyedül is sokra vihetné, így nem sokkal később önálló karrierbe kezdett. A számítások bejöttek, hiszen nézzetek oda, a Balcsi Part fogadja kitörő örömmel az énekest, mire vársz?: JEGYEKRE FEL!

A ZENE SZÜLT ENGEM S A NEMZEDÉKEM.
A ZENE AZ UTOLSÓ MENEDÉKEM.

Földes László, művésznevén Hobo Kossuth-díjas magyar bluesénekes, dalszerző, előadóművész és a Hobo Blues Band alapítója és énekese immáron 77 éves lesz idén. Ennek kapcsán szóló koncertet is adni fog, előtte azonban mi más lehetne az ízig-vérig bemelegítő, mint egy fergeteges nyári élmény a retro szerelmeseinek!

További részletek:

Jegyek már kaphatók a https://bit.ly/balatonlive2021 oldalon.

A rendezvényre a helyszín, a balatonvilágosi BalatonPart házirendje érvényes. Kérjük, olvasd át a https://balaton-part.hu/ oldalon!

Képek: Sajtófotók

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta