Így adják le celebjeink a karácsonyi kilókat

Rovat

Megosztás

Van, aki étrendet váltott, egyesek sporttal próbálkoznak, ám akadnak olyan celebek is, akik mindkettőt egyszerre vetik be. Ti hogy álltok ezzel? Ki mennyit hízott?

Ha karácsony és szilveszter, akkor tudván tudjuk, hogy mindenkinek meggyűlik a baja a testsúlyával, a tömérdek bejglivel, a zserbóval, no persze a forralt bor sem az utolsó, így aztán megesik, hogy felszalad az emberre néhány apró cseprő kilócska, amiket januártól el kell kezdeni leépíteni. Na de kinek mi a taktikája?

Kiss Alexa és párja, Johnny, tudjuk, hogy nemcsak egészséges életmódjukról, de sportos életükről is híresek, így aztán nem csoda az alakbarát palacsinta a képek. Ti próbáltátok már? Én igen, szerintem tök király, sőt még a banánpalacsinta változat is bejövős!

Henry még 2021-ben kezdte el a sportosabb életmódot, amikor is felszámolta az eddig folyton zabálós gyorskajákat, helyette sok-sok főzelék, zöldség, gyümölcs és egyebek. Kimaradhatatlan a tenisz és a box is, mindkettő a szívéhez nőtt az elmúlt időszakban.

Polla is a sport híve, ami nem csoda, hiszen Gym Beam nagykövetként szinte kötelessége motiválni az embereket valamilyen testmozgásra, legyen az akár egy nagy séta, vagy egy kis gyúrás a teremben.

Ti kezdtetek már a felesleges kilókkal valamit IS? 😀

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta