Így éld túl az új sulit!

Rovat

Megosztás

Nem elég, hogy a nyár leköszönt, még egy teljesen idegen és új suli is vár szeptembertől. Úgy érzed kész horror az életed és fogalmad sincs hogyan fogod túlélni? Ne pánikolj, mert nekünk van túlélési tervünk!

1. Üzenj!

Légy nyitott, mosolyogj és igyekezz jó benyomást tenni másokra, hiszen az első találkozás mindig fontos. Igyekezz a legjobb formádat hozni, de eközben maradj önmagad, ne pózolj, ne akarj valamilyenebb lenni, mert úgyis kilóg a lóláb.

reaction anastasia cowerdly camel cowerdly-camel grandma its me

2. Tedd meg az első lépést!

Ha valaki szimpatikus, menj oda hozzá, mutatkozz be és kezdj vele beszélgetni. Mesélj magadról, de a másikra is figyelj, igyekezz mindenki nevét megjegyezni, légy érdeklődő és mosolygós. Ne vonulj félénken a sarokba, merd elmondani a véleményed és ismerkedj bátran.

reactions hello bear hi wave

3. Legyél csapattag!

Új barátokat szerezni úgy a legegyszerűbb, ha csatlakozol valamilyen csoporthoz, ahol a tagok egyébként is összetartanak, közös programokat szerveznek, sok időt töltenek egymással. Foci edzés, film klub, a suli rádió szerkesztősége vagy színjátszó csoport….Te döntesz!

UNC Tar Heels celebration team celebrate group

4. Ne akarj mindent egyszerre!

Róma sem egy nap alatt épült fel és te sem leszel az első nap a suli sztárja. Sőt valószínűleg később se, de az már biztosabb, hogy az idő múlásával, ahogyan egyre jobban megismernek a többiek, úgy lesz neked is saját baráti köröd, kedves ismerőseid.

Beamly US lisa vanderpump friend rhobh real housewives of beverly hills

Képek: giphy, rigor2.results

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta