így érezte magát Anna a Középsuli sorozat forgatásán

Rovat

Megosztás

Az “Írd meg a Középsuli forgatókönyvét” című pályázatunk nyertese, Faludi Anna is jelen volt a Középsuli sorozat forgatásán. Készítettünk vele egy interjút, hogyan érezte magát és mik voltak a benyomásai a napról.

Hogyan kerültél be a forgatásra?

Megnyertem az „Írd meg a Középsuli forgatókönyvét” pályázatot, vagyis különdíjas lettem. A nyereményem pedig az volt, hogy jelen lehetek a Középsuli sorozat legújabb részének forgatásán, és beleépítik az általam megírt jeleneteket a sorozatba.

Volt már tapasztalatod forgatókönyv megírásában?

Nem. Ez egy teljesen új dolog, és örülök, hogy kipróbálhattam. Gyakran írok történeteket, elkezdtem már regényt is írni. Főként szerelmes sztorikat írok. Hiába próbálják sokan kikerülni a témát, mégis mindenütt ott van.

_MG_3347

Nehéz volt meg megírni a forgatókönyvet?

A színészet és az írás egyaránt versenyben van nálam, így egyáltalán nem volt nehéz. Az ihlet úgy jött, hogy sétáltam Kelenföldön, és jött egy nálam tíz évvel idősebb pali, aki meg akart hívni egy kávéra. Nem volt erőszakos sem, de valamiét nem akart lekopni rólam. Siettem, és végül nagy nehezen sikerült elküldenem. Tudtam, hogy ezt a szituációt simán felhasználhatom a forgatókönyv megírásához, így ez a jelenet lesz benne a Középsuli új részében.

Örültél neki, hogy találkozhatsz a szereplőkkel?

Én Bendét már ismerem a színi tanodából. Fura, hogy mindenki Bendének hívja, én már hozzászoktam a Bendi becenévhez. Barbit ismerem látásból, mert idejár az iskolába. Beszélgetni még nem beszélgettem ez előtt vele. Eszti nagyon aranyos, vele sokat beszélgettem.

Ki a kedvenc szereplőd?

Olivér és Krisztosz bá. Olivér azért, mert szerintem az ő színészi teljesítménye a legjobb. Bírom a vicces karaktereket, és jókat nevetek a beszólásain. Krisztosz bá a sorozatban nem annyira szimpatikus, de a forgatáson nagyon sokat beszélgettem vele, így megkedveltem.

Hogyan érezd magad a forgatáson?

Nagyon érdekes betekinteni a kulisszák mögé, bár néha talán nagynak tűnhet a felfordulás.  Próbáltam mindenki felé nyitni, nagyon kedves volt az összes szereplő, különösen A Krisztosz bá-t alakító Dani.

Bevonódtál a feladatokba te is?

Igen, mert én rendeltem a pizzát, ami nem volt kis feladat. 🙂

_MG_3788

Mi volt a legjobb a napban?

Az, amikor az én jelenetemet játszották el, különösen annak örültem, mikor megtudtam, hogy Vitó Zsombor lesz az általam kitalált karakter.

Jönnél szívesen máskor is?

Abszolút! Persze!

 

Foto: Bánkövi Dorottya

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,705RajongóLike
179,675KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta