Így fogják ünnepelni a Középsulisok a húsvétot!

Rovat

Megosztás

Ki a szódás üveg egyik, ki a másik végén, de a húsvétról mindenkinek a locsolkodás, a sonka, és a piros tojás jut eszébe. A Középsuli szereplői is épp úgy tervezték az ünneplést, mint mindenki más, még a járvány kitörése előtt, de a helyzetre való tekintettel, nem meg szokott módon töltik idén az ünnepeket.

Lássuk, hogyan ünneplik a Középsulisok a húsvétot!

BENDE

Locsolkodni sose szoktam menni, úgyhogy én nem nagyon fogom másképp ünnepelni a húsvétomat, mint eddig. A családommal leszek szűk körben, társasjátékokkal fogunk játszani, nem maradhat el a jó sonka és az a rengeteg finom tradicionális húsvéti étel. Idén is, mint minden év ezen napján addig fogok enni míg a kipukkadás határát el nem érem.

TIBI

Mivel én vidéken leszek, így megpróbálok egyedül minél többet a szabadban lenni, leginkább horgászom. Itthon vagyok a szüleimmel, és velük fogom tölteni a húsvétot. Jó szokásom volt mindig is, hogy elmentem a környéken lakó lányokat meglocsolni. Ez most sajnos kimarad. De jövőre duplán megöntözök mindenkit!

ZSANI

Nálunk sajnos minden el fog maradni. Minden évben szoktak jönni locsolók, most biztosan nem fognak, úgyhogy nagyon nem is kell készülnöm semmivel. Annyi lesz talán, hogy majd barátom anyukájához ellátogatunk és ott fogunk ebédelni egyet. Én abban bízom, hogy mindenki otthon marad a családjával és nem megy senki sehova.

DOMINIK

A húvét nekem talán az egyik kedvenc ünnepem, ezért engem ez most nagyon rosszul érint, hogy nem tudok elmenni locsolkodni barátokhoz, rokonokhoz. A locsolás után mindig össze szoktunk ülni kicsit sütögetni a közeli barátokkal, de sajnos ez is kimarad, úgyhogy most otthon leszek valószínűleg egyedül és bízom abban, hogy jövőre gond nélkül lehet majd menni.

Ha nem láttátok még a 128. rész előzetesét, akkor kattintsatok ide! Most vasárnap 17 órakor új rész!

Így fogják ünnepelni a Középsulisok a húsvétot!
Neked mi marad ki az idei húsvétból?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta