Így hordd a hajad az ünnepek alatt – egy fodrász szemszögéből

Rovat

Megosztás

Hamarosan érkeznek az ünnepi pillanatok, erre felbuzdulva arra gondoltunk, csajoskodunk nektek egy kicsit, Bakró Attila mesterfodrásszal beszélgetünk a karácsonyi hajtrendekről. Íme az idei trend legjobbjai!

Milyen hajszínek jöttek be a divatba így a téli időszakra?

Idén nagyon hódítanak a dögös rezes színek, meg persze az elmaradhatatlan hideg hamvas szőke. Úgy látom, egyre többen merik bevallani ezeket a csodaszép rezes színeket sötéttől a világosig. Személy szerint imádom a rezes árnyalatokat.

Egyre több a retro göndör haj style itthon. Mit gondolsz újra vissza fog jönni a divatba?

Mint ruhákban, úgy frizurákban is jönnek vissza a régebbi stílusú hajak, szerintem szép lassan mint formában és színben is visszatérnek.

Mik azok a könnyen elkészíthető frizurák otthon amiket a lányok gyorsan és könnyen el tudnak készíteni maguknak és még is elegáns?

Akár laza feltűzések, fonatok, copfok, félcopfok, lágyhullámok. A mai hajvasalók, hajsütő vasak már lehetővé teszik, hogy a vendég akár otthon is tud frizurát készíteni.

Szerinted milyen a tökéletes karácsonyi frizura a lányoknak és a fiúknak?

Csajoknak mindenképpen laza hullámos, akár egyenes kis fonatot tudok elképzelni, a fiuknál én azt látom, hogy nagyon hódít a dupla nullás átmenet, de akár hosszabb hajnál hullám, vagy éppen különböző fésülési irányokra is odafigyelve.

Van különbség a hajak ápolása között nyáron és télen?

Ősszel – télen általában haj váltás következik be, ilyenkor nagyon figyelni kell a vitamin bevitelre és a teljes haj megszárítására, hiszen nagyon könnyen megfázhat a fejbőrünk. Nyáron pedig a vakációs sós víz az, ami kiszárítja a hajat (balzsamok pakolások és erre való hajápoló termékek ). Az én tanácsom tél idején mindenképpen a sokkal több ásványianyag-és vitaminbevitel, ez megtörténhet különböző ételek, vagy akár vitamin komplexumok formájában is.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta