Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Így kerültek be a Középsuli szereplői a sorozatba – Szerepelj benne Te is!

Így kerültek be a Középsuli szereplői a sorozatba – Szerepelj benne Te is!

Korinna, Juli, Rozi, Zsani, Szandi, Dzsenifer és Krisztosz bá is a Diamond Models Rivercast nevű színész- és modellügynökségen keresztül jutott be a válogatásunkra, melyen Középsuli sorozatunkhoz kerestünk szereplőket. Te is vegyél részt bátran egy castingon, majd szereplőválogatáson, hogy legyen esélyed szerepelni a sorozatban! 

A Középsuli sorozatba való szereplőválogatást egy gondosan összeállított casting előzte meg, hiszen a kamerák elé már a legjobb színészi vénával megáldott versenyzők állhattak. Az ügynökség mindig kiemelkedően jó lehetőségeket biztosít regisztrált tagjainak, de az is a mottóik közé tartozik, hogy a sikerért dolgozni kell. Azonban, ha erre készek a jelentkezők, akkor a várt elismerés nem marad el.

Korinna, Rozi és Krisztosz bá is modellkednek és hostesskednek a színészet mellett! A videóban elmondják, hogyan regisztráltak a Diamond Models RiverCast modellügynökséghez, és onnan miként jutottak egészen a Középsuli sorozatig!

 

Juli azt szereti a modellügynökségben, hogy ott mindenki kedves és segítőkész. Odafigyelnek rá, segítenek a pozitívumait felkutatni, megkeresni azokat a munkákat, amik neki igazán fekszenek, így kicsit jobban megismerheti saját magát is.

Mit adott Julinak a sorozat? 

Felismernek az utcán, odajönnek, megkérdezik, hogy tényleg én játszom-e a középsuli sorozatban, képeket készítenek velem és/vagy autogrammot kérnek a rajongók. Az elején nagyon furcsa volt, nem megszokott számomra, de mostmár szinte élvezem. Kiskoromban mindig szerettem volna „híres” lenni (gondolom szinte mindenki álmodott ilyenről) és most mondhatni teljesült valamennyire.  Persze nem ez az életcélom, de jól esik

-mondta Juli.

Korinna az új lehetőségek miatt jelentkezett az ügynökséghez.

Ki akartam magam próbálni, hogyan tudok dolgozni a modell és hostess világban

-mondta.

A Diamond Models RiverCast modellügynökésegen keresztül nemcsak a Középsuliban szerepelhetsz, hanem különböző filmekben, reklámfilmekben kaphatsz szerepet, ha regisztrálsz! A kor itt nem számít!

Ha Te is szeretnél csatlakozni a modellügynökséghez akár színészként, akár hostessként, akár modellként, írj üzenetet a booker@rivercast.net címre. Ha pedig kíváncsi vagy, milyen munkák vannak, hogyan teljesítenek a regisztrált tagok, kövesd őket Facebookon!