Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Így készülnek az érettségire a Than Károly Ökoiskola végzős diákjai – video

Így készülnek az érettségire a Than Károly Ökoiskola végzős diákjai – video

Minden nap egy lépéssel közelebb van a február tizenötödike, azaz a felvételire való jelentkezés leadásának határideje a felsőfokú intézményekbe. Egyre inkább szorít az idő. Neked sikerült már eldöntened hová adod be a felvételi papírod? Netán a sorrend is megvan? Kukkants bele a videóba, és tudd meg, hogy  a Than Károly Ökoiskola végzős diákjai hogyan készülnek a közelgő eseményekre!

Így készülnek az érettségire a Than Károly Ökoiskola végzős diákjai
Te hogyan készülsz az érettségire?

 

Idén a Than Károly Ökoiskola adott otthont a Tiszta Városok rendezvénynek, mely rengeteg diákot mozgatott meg a sulin belül, és kívül is. A diákok hulladékból készíthettek ruhákat, mely ruhákkal versenyre nevezhettek be. A legjobb hulladékruhák birtokosai igen szép összegeket zsebeltek be. Ezen kívül volt még vetélkedő környezetvédelem témában, ahol ugyanolyan kecsegtető pénzekért “agybirkóztak” a résztvevők. Nem mellékesen mindenki megkapta a részvételért cserébe A világtörténelem legszebb női című kötelező könyvet.

A nap folyamán Anna és én nem csak a ruhákban gyönyörködtünk, és a versenyzőknek szurkoltunk, hanem körbenéztünk az iskolában is, és elcsíptünk egy-két diákot, hogy megtudhassuk tőlük, hogyan készülnek az érettségire, melynek eredménye nagyban befolyásolja azt, hogy melyik irányba mehetnek tovább: abba, amelyikbe valóban szeretnének, vagy jól jön, ha lapul a háttérben egy B-terv is.

Nézd meg a videót te is!

 

Közreműködő: Kovács Anna

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share