Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Így kívánnak boldog karácsonyt a Középsulisok!

Így kívánnak boldog karácsonyt a Középsulisok!

Eljött ez a karácsony is, igaz, más mint a többi! Bízunk benne, hogy kellemesen telnek nektek az ünnepek! A Középsulisokra jövőre is számíthattok!

Ezt kívánják nektek most karácsonyra a Középsuli szereplői!

DOMINIK: Tudom, hogy rettentően nehéz ez az időszak mindenkinek, viszont ha lesz lehetőségünk arra, hogy szeretteinkkel karácsonyozzunk és ünnepeljünk, akkor azt tanácsolom mindenkinek, hogy használja ki ezt az időt! Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

 

BARBI: Ne hagyjátok, hogy ennek az évnek a hangulata rányomja bélyegét az ünnepekre is! Ez most az öröm és a szeretet kifejezésének időszaka. Bármilyen csekélységgel is, de próbáljátok meg kimutatni azoknak, akiket szerettek, hogy milyen jó is, hogy vannak. Vissza fogjátok ezt ti is kapni!

 

ZSANI: Ne szomorkodjon senki, aki idén nem tud a családjával ünnepelni, vigyázzunk szeretteinkre és fel a fejjel, a 2021 sokkal jobb év lesz és bepótolunk mindent, ami az idei évből kimaradt! 🥰 Kellemes ünnepeket mindenkinek!

 

DOMINIKA: Szeretetben, egészségben legyen most részed! Légy szerencsés, vidám, boldog, felejtsd el a bút és a gondot. Kívánok minden jót és szépet! Nagyon boldog karácsonyt nektek!

OLIVÉR: Boldog karácsonyt minden középsulisnak! A 2021-es év jó lesz, és csapni fogunk neki mindent, úgyhogy aki szomorkodik, ne tegye! Jövőre minden szuper lesz!

Boldog karácsonyt kíván a Középsuli csapata!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share