Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Így leckéztették meg a lányok az őket pontozó fiúkat egy amerikai gimiben

Így leckéztették meg a lányok az őket pontozó fiúkat egy amerikai gimiben

A srácok a lányok háta mögött vezettek listát, és amikor ez kiderült, nem kaptak megfelelő büntetést az iskolától.

Egy amerikai gimiben saját kezükbe vették a lányok az igazságszolgáltatást, amikor kiderült, hogy a fiúk a hátuk mögött pontozták őket. A Bethesda-Chevy Chase gimiben, Maryland-ben 18 lányról vezettek listát a fiúk, a külsejük alapján. 5.5 ponttól 9.4 pontig értékelték őket, nem egy esetben a legközelebbi barátaik is.

Érthető, hogy a lányoknál kicsapta a biztosítékot, amikor kiderült a lista.

A lányok jelentették az esetet az iskola vezetésének, akik végül egynapos elzárást adtak büntetésül a diáknak, aki kitalálta az egészet. Ez azonban nem tetszett a lányoknak, és léptek. Összesen 40 diák gyűlt össze a tanáriban, hogy megtanítsák mindenkinek: a megalázó tárgyiasítás nem megengedhető sem a középiskolában, sem máshol.

Kétórás előadást tartottak az iskola tanulóinak, beszédeket mondtak a lányok szexuális tárgyiasításáról.

Volt olyan beszéd, melyet annak a 18 éves fiúnak címeztek, aki kitalálta a pontozást.

“Ez az egész nagyon erős volt, hogy közvetlenül szembesítettek ennyi ember előtt, ilyen hosszú időn keresztül. Amikor egy olyan kultúrában élsz, ahol teljesen normális dolog ilyenekről beszélni, szerintem nem olyan borzasztó dolog listát vezetni róla, mert hozzá vagy szokva, hogy megbeszélitek egymás között. Ez az emlék viszont jó darabig velem lesz majd” – mondta a srác a Washington Post-nak.

A srác egy életre megtanulta a leckét!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share