Ezt nézed:  / Divat / Divat/Életmód / Hírek / Így legyél trendi a suliban!

Így legyél trendi a suliban!

Ha vannak is öltözködésre vonatkoző szabályok a suliban, akkor is biztos, hogy be tudod csempészni az őszi divat szuper újdonságait a sulis outfitjeidbe. De milyen stílus is tombol most ősszel? 

Színek

Ahogyan lenni szokott, ősszel hirtelen az összes szín, mintha eltűnt volna a ruhaboltokból, személy szerint nem is szeretem, hogy hirtelen mindenhol a fekete és a szürke kezd el dominálni. Viszont a sötét színek mellett a bordó, narancssárga és piros sem maradhat el. Ha nem is minden cuccod ilyen színű, a semleges szürkés színek mellett nagyon jól mutat egy-egy erőteljesebb színű sál, kiegészítő. Így pedig már tuti, hogy kitűnsz a tömegből.

A másik színkombináció, a kifinomultabb bézs és ennek az összes árnyalata. Ha nem szeretnél erős színekkel kitűnni, hidd el, így is meg fognak fordulni utánad. Semmi erős fekete, csak a bézs, barna és halvány krémszín, ami lehet a rózsaszínes és a sárgásabb is. Ezeket a színeket kombináld és egyszerre lehetsz elegáns és trendi.

Fotó: https://www.nubimagazine.com

Fotó: https://www.nubimagazine.com

Kiegészítők

Annyi féle ékszer közül válogathatsz, de ha erőteljesebb színeket vagy mintákat viselsz, az sokszor önmagában bőven elég, nem kell még nagy ékszerekkel túlcsicsázni. Az összkép a legfontosabb, nem az, hogy az idény összes divatos cuccát magadra aggasd egyszerre.

Ha a nude árnyalatai uralkodnak a szettedben, akkor arany, vagy rosegold ékszerekkel egészítsd ki a szetted: vékony nyaklánc, karkötő és esetleg egy erőteljesebb, vastagabb szíjú óra. Így ez lesz a legdominánsabb az egész megjelenésedben.

Fotó: detodoeuropa.com

Fotó: detodoeuropa.com

 

Az őszi divat nagy slágere a ’90-es évekből nagyban hordott choker. Akár a retro gumisről van szó, amit még damilból, otthon is csináltunk, vagy akár a vékony bársonyszíjön fityegő medálosról beszélünk, mindegyik tökéletes választás lehet a outfitedhez.

Fotó: pinterest.com

Fotó: pinterest.com

Légy önmagad!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a divatot nem szabad vakon követni, csak segít, hogy a saját stílusodba egy-egy trendibb vonalat is belevigyél. Nem kell mindig felvásárolni a legújabb fazonú cuccokat, főleg, ha nem is érzed magad jól bennük. Biztos te is próbáltál már fel valami nagyon menő cuccot, de valamiért nem igazán tetszett, de próbáltad győzködni magad, hogy ez most a divat, úgyhogy biztos kell ez neked. Na, olyankor inkább tedd vissza a polcra a ruhát, és keress valami olyat, amiben jól érzed magad és önmagad lehetsz!

Borítókép: stuffpoint.com

Őszi divat a suliban
Te mennyire érzed divatosnak magad?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share