Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Így léptünk ki a barátzónából – interjú

Így léptünk ki a barátzónából – interjú

Vajon mit szólna hozzá? Én is tetszem neki? Soha többé nem leszünk barátok, ha bevallom? Ilyen és hasonló kérdések fogalmazódnak meg abban az emberben, aki beleszeret barátjába. Interjúalanyunkkal sem volt ez másként, de neki és barátjának sikerült kilépni a barátzónából. 🙂

Hogyan ismerkedtetek meg? Mióta ismeritek egymást?

Érdekes a mi szerelmünk története, mivel már 13 éve ismerjük egymást távolabbról, de korábban sosem volt alkalmunk kettesben maradni.

Leírnád pár mondatban a baráti kapcsolatotokat?

Kettőnk baráti köre nagyjából közös volt, de mindig csak futólag találkoztunk mások társaságában. Felszínesen ismertük egymást csak. Amúgy mindig is jó pasinak tartottam. 🙂

Mikor tűnt fel, hogy kezdesz többet érezni barátságnál? Vagy ő kezdeményezett?

Egy közös barátunk szülinapi buliján egyszer csak kettesben maradtunk, és pillanatok alatt kiderült, hogy nagyon izzik körülöttünk a levegő. Egyértelmű volt, hogy teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Azon kaptam magam a buliban, hogy ha épp nincs a közelemben, akkor mindenhol őt keresem szemmel. Az este után másnap elhívott randira, és én persze örömmel mondtam igent.

A barátaitok mit szóltak az új felálláshoz?

Kivétel nélkül örült neki mindenki a környezetünkben, és azóta is nagy támogatást élvezünk.

Milyen most? Milyen vele a barátságból lett párkapcsolat?

Azt hiszem, sőt tudom, hogy Ő az igazi! Annyira klappol vele minden! Ilyen harmóniát és összhangot még soha senki mással nem tapasztaltam meg!

Jobb így belevágni egy kapcsolatba, mint egy ismeretlen fiúval?

Szerintem ez egy nagyon szerencsés dolog, mert egyszerre új és a régi mindkettőnknek a másik személye. Alapból nagyfokú bizalommal indítottunk egymásnál a korábbi ismeretség miatt.

Milyen tanácsot adnál azoknak a fiataloknak, akik szeretnének kilépni a barátzónából, de nem tudják, merjenek-e lépni, mert félnek, ha nem jön össze, akkor még a barátjukat is elveszítik?

Ha biztos valaki az érzéseiben, akkor egy próbát megér, hogy feltárja azt a “barátjának”. Amennyiben az érzéseik kölcsönösek, akkor jöhet a kapcsolat. Ha pedig nem azok, akkor legfeljebb minden marad a régiben. Barátok maradnak, maximum ennyi történhet.

Így léptünk ki a barátzónából
Te szerettél már bele egy barátodba?

Foto: wikihow.com