Így ne égj be mások előtt!

Rovat

Megosztás

A balesetek igencsak kellemetlenek, pláne ha fájdalommal járnak, utólag viszont valahogy mindig megszépülnek és viccessé válnak ezek az élmények. Természetesen az is aranyszabály, hogy ha beégsz/elesel/bénázol, annak vagy egy hatalmas embertömeg, vagy álmaid pasija/csaja előtt kell megtörténnie. Most pedig következzenek olvasóink legcikibb és/vagy legviccesebb bénázásai!

Kinga, 16

A legcikibb égésem az volt, amikor a suliban megláttam az egyik srácot, akiért baromira odavoltam, és nem figyeltem oda, hova lépek, ezért lezúdultam a lépcsőn, és magammal rántottam egy csajt is, akit soha nem láttam azelőtt… Nos, a csajnak kibicsaklott a bokája, míg az enyémnek semmi baja nem lett. Utána utáltam arrafelé menni a folyosón.

falling

 

Zsófi, 15

Egyik haverokkal történő kirándulás során hátrafelé néztem, miközben bringáztam, és max sebességgel belerohantam a közeli patakba. Tiszta sár lett mindenem, ráadásul a telefonom is kiesett a zsebemből a nagy rázkódások miatt. A telefonomnak szerencsére semmi baja nem lett, és én is megúsztam kisebb sérülésekkel a dolgot, de a haverjaim azóta is ezzel szívatnak a suliban.

Zooey-Deschanel-Awkwardly-Watching-The-Situation-On-New-Girl

Fanni, 17

Még pár éve kipróbáltam haveromék vadiúj, nagy becsben tartott mini quadját, azonban elveszítettem az uralmam a jármű felett, és elkezdtem megindulni az árok fele, én pedig ijedtemben kibukfenceztem belőle, mint egy akciófilmben… A quad sajnos nem úszta meg ennyivel, egy hatalmas karcolás került az oldalára, illetve több darab letört belőle.. Alig volt pofám visszatolni  a srácokhoz.. Hát, azóta nem hívtak quadozni.

soaps-hollyoaks-finn-quad-bike-accident-4

 Andi, 17

Egyik délután, hazafelé menet a suliból, annyira beleéltem magam a kedvenc zenémbe, hogy becsuktam a szemem, hogy még jobban élvezhessem a dalt. Hát, nem kellett volna, mivel pár másodpercen belül teljes erőből nekimentem egy oszlopnak.

oops-transparent1

 

Krisztián, 18

Annyira égő sztorim nincs, de az vicces volt, amikor a mozgólépcső úgy becsípte a csukám cipőfűzőjét, hogy három biztiőr próbált kiszabadítani a fogságból. Egy nagyjából 7-8 perces procedúra volt, mások meg ahelyett, hogy mentek volna a dolgukra, beálltak nézni.

post_136100_20130717144038

 

Matyi, 16

A legégőbb az volt, amikor egy házibuliban kinéztem magamnak egy baromi cuki csajt, majd mikor végre sikerült beszélgetésbe elegyednem vele az egyik ajtó előtt, letámadtam és megcsókoltam. Sajnos kicsit erőteljesre sikeredett a dolog, mivel kinyílt az ajtó, amiből egyből egy folyosó nyílt, szegény lány meg egyensúlyát vesztve hátrazúdult. Romantikus, mi?

_0010_Haribo_kiss_11.tiff.jpg_I_R

 

Így ne égj be mások előtt!
Szerinted melyik megszólalóé a legcikisebb sztori?

Fotó: creativemotion.empowernetwork.com, hellogiggles.com, www.suggestkeyword.com, budapest.reblog.hu, www.codingeek.com, switchedatbirth.wikia.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta