Így reagált a lánykérésre a híres youtuber!

Rovat

Megosztás

Úgy tűnik, lakodalom lesz a mi utcánkban, Szabó Kitti elkel, jelentette be követőinek legújabb YouTube videójában. Örömkönnyek, megannyi nevetés, igazán romantikus programon kérte meg a kezét Martin!

A volt Barátok Közt szereplő ifjú anyukaként igazán a háziasszonyok mesterévé vált, ám a baba születése után ismét változás következik, FÉRJHEZ MEGY! A legutóbb feltöltött videóban elárulta, nagyon gyanakodott már napok óta párjára, mert a női ösztönök azt súgták neki, párja meg akarja kérni a kezét, aminek persze voltak előzményei, ám Martin nagyon tiltakozott, mindent tagadott.

A sztori vicces volt, ugyanis Kitti párja kifejezetten el akart menni a horvátországi nyaralás közepén egy Barber Shopba hajat és szakállt vágatni, majd megkérte párját is, üljön be egy körmös szalonba, mondanunk sem kell, miért is furcsa ez…Ki akajar magát egy vakáción ennyire puccba vágni?

A youtuber lány rá is kérdezett a dologra, ám megannyi nem szó és tagadás után végül a Horvát tengerpart gyönyörű sziklás vidékén elhangzott a nagybetűs mondat: LESZEL A FELESÉGEM? Kitti természetesen igent mondott, már alig várjuk a részleteket!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta