Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Így szabadulj meg a karikás szemektől!

Így szabadulj meg a karikás szemektől!

Ébredés után úgy érzed, inkább hasonlítasz egy pandára, mint emberre? A sötét karikák a szem alatt sokszor genetikai okok miatt vannak, de sok más dolog, mint a kialvatlanság, rossz étkezés is rásegítenek a megjelenésükre. Ezekkel az ötletekkel viszont akár meg is szabadulhatsz a karikás szemektől! 

1. Mandula olaj

Vegyél mandula olajat és naponta kétszer, óvatosan, körkörös mozdulatokkal masszírozd meg a szemkörnyékedet vele! Sok olyan vitamin, például E-vitamin van benne, ami elősegíti a szép, ragyogó bőrt.

2. Paradicsom

Ha nincs otthon semmilyen szuper krémed, akkor suhanj a hűtőhöz és keress paradicsomot! Vágj fel egy-egy szeletet és tedd a karikás szemedre 10 percig. A paradicsomnak van egy kis világosító hatása, ezért is segíthet a fáradt szemeden.

3. Kevesebb só

Ne csak arra gondoljunk, kívülről mit tehetünk. Kicsit próbálj kevesebb sót fogyasztani, és több vizet inni! Ez sokszor okozhatja a sötét karikás szemet, ezért egy picit kevesebb só az ételre szórva máris lehet, hogy segíteni fog.

4. Lazíts

A stressz sosem a jó barátod, és igen, karikás szemet is okozhat. Próbálj kicsit lazítani, kiegyensúlyozott napokra törekedni és legfontosabb pontként, aludd ki magad!

5. A sztár módszer

Filmekből biztos ismerős lehet, és valóban hatásos is tud lenni, a szemre rakott uborkaszeletek. Hagyd rajta a karikás szemeden 10 percig, naponta kétszer, és biztos segíteni fog!

Fotó: beautyhows.com

Fotó: beautyhows.com

Karikás szemek
Neked is szokott karikás lenni a szemed?

Borítókép: www.mariereynoldslondon.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share