Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Így találd meg a stílusodat!

Így találd meg a stílusodat!

Még nem találtad meg a stílusodat? Nem tudod, milyen is vagy valójában? Ezek a kérdések tiniként folyamatosan felütik a fejüket, de hidd el, nem olyan bonyolultak, és ezekkel a módszerekkel meg fogod találni könnyedén magadat!

1. Tudd, mit szeretsz!

Milyen az életstílusod? Sokat sportolsz? Szeretsz kirándulni? Rengeteget bulizol? Ezek a tevékenységek természetesen meghatározzák a ruhatáradat, a stílusodat, hogy miket szeretsz leginkább viselni. Ha nem partizol soha, akkor ne legyen tele buliruhákkal a szekrényed – logikusan. Jó, ha a ruháid tükrözik azt a személyt, aki te vagy.

2. Egységes?

Sokan mondták már, ha nagyon képben vagy a stílusoddal, akkor szinte bármilyen cuccot össze tudsz párosítani a szekrényedből, de ha még nem találtad meg a stílusodat, akkor ez nem megy könnyen. Ha tele van a szekrényed egymáshoz totál nem illő dolgokkal, vagy órákig gondolkodsz egy outfiten, akkor lehet el kéne gondolkozni, hogy miért is ilyen a ruhatárad.

3. Inspirálódj!

Akár keresgélj magazinokban, interneten, közösségi média oldalakon, de nézegesd meg, hogy mi tetszik! És hasonlítsd össze ezeket a ruhákat, outfiteket a szekrényedben található ruhákkal.

4. Mi áll jól?

Ha már megvannak a darabok, amik tetszenek, akkor nézd meg, hogy az alakodhoz, életstílusodhoz passzolnak-e. Szépnek, magabiztosnak, boldognak érzed magad benne? Ez legyen a lényeg. Még több tippet találsz még ebben a videóban! 

Favim.com

Borítókép:pinterest.com

Stílus irányzatok
Te már megtaláltad a stílusodat?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share