Ilyen, amikor egy szerelmi háromszögben ragadsz!

Rovat

Megosztás

Bizony többen átéltük már az első szerelemet, vagy éppen azt tapossuk még most is! Abban szinte mindenki egyetért, hogy a legelső szeretett személyhez való kötődést ugyan el lehet engedni, de az érzelmeket már annál nehezebb! Bende is így van ezzel Barbi kapcsán, s Rozi nem tehet ez ellen semmit!

A Középsuli sorozat álompárja egykor Barbi és Bende volt, majd Rozinak sikerült elrabolnia a macsó szívét és kettejük közé férkőzött. De Bende tényleg nem érez már semmit Barbi iránt?

Bende számára mindig is Barbi lesz az első szerelem!

A ragaszkodáson ugyan már túljutott a macsó, de azért még mindig vannak érzései Barbi iránt! Rozi úgy döntött hozzámegy Bendéhez, bár sejtette, hogy korábbi szerelme iránt nem múlnak el olyan könnyen az érzései.

Képes lesz Bende valaha is arra, hogy ne érezzen semmit Barbi iránt?

Bár Bende tűnhet ebben bűnösnek, az érzések már csak olyanok, hogy nem múlnak el egyik napról a másikra, sőt, általában inkább átalakulnak egy korábban szeretett személy iránt.

Bende és Rozi jó páros, azt el kell ismerni! Még Barbi szerint is összeillenek!

Míg Bende folytatja a kicsapongást, Rozi azt türelemmel tűri, ezt pedig maga Barbi is pozitívnak tartja. Ő erre nem lett volna képes! Így, bár sokaknak okozhat ez rossz érzést, azt kell mondjuk, megtalálta zsák a foltját. De, mire számíthatunk a Középsuli karácsonyi részében?

A szeretet ünnepén bizony előtörhetnek a régi érzések! Rozi molyosa őszinte lesz?

Láttátok már a Középsuli 146. részének előzetesét?

Holnap 17 órakor érkezik a karácsonyi rész!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta