Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Ilyen csajod SOHA ne legyen!

Ilyen csajod SOHA ne legyen!

Figyelem, figyelem! Barátnőveszély! Azonnal menekülj, ha egy őrült nőszemélyt szedtél össze, különben életed végéig tartó szenvedés vár rád! Íme a legdurvább exbarátnős (rosszabb esetben jelenlegi barátnős) sztorik, amiken garantáltan szakadni fogsz a nevetéstől.

(Ha úgy gondolod, néha kikészít a csajod, csak olvasd el ezt a cikket, és máris mázlistának fogod érezni magad!)

crazy bitch knife 5

Gábor, 21
Tavaly télen összejöttem egy csajjal, aki brutálisan kikészített abban a pár hétben, amíg jártunk. Kamu profilokkal zaklatta az összes lányismerősöm, fenyegetett mindenkit, aki szerinte „veszélyt” jelentett rá, sőt a végén még azt is kitalálta, hogy a legjobb haverom biztos meleg, és többet akar tőlem. Az egyik közös buli alkalmával annyira bekattant, hogy miután megöleltük egymást a haverommal egy győztes csocsóparti után, nekiugrott, és szétkarmolta az arcát. ( “A Gábort csak ÉN ölelgethetem!!”) Azt hiszem, nem meglepő, hogy azóta is szingli vagyok.

Zoli, 20
Az én exem egy 37éves nő volt, aki dobott egy 18éves srácért, mondván, hogy neki ki kell élnie magát, és nem akar ilyen komoly kapcsolatot.
scared-boyfriend_small

Márk,18
Az én exem minden egyes nap kiírt egy szívet a falamra, és hozzáírta h x napja vagyunk együtt..Ahány nap, annyi szív. Az elején még cukinak tartottam, de a huszadik körül kiborultam.

Tomi, 23
A lány, akiről mesélek, tulajdonképpen nem is volt a barátnőm, csak szeretett volna az lenni. Nyáron leutazott hozzám, hogy bulizzunk egyet, ekkor találkoztunk személyesen először. Én már az elején éreztem,hogy nem ő lesz az igazi, ő azonban brutálisan rám volt kattanva.  Miután látta, hogy nagyon barátilag viszonyulok hozzá, teljesen leitta magát, aminek az lett a végeredménye, hogy full részegen próbálta lehúzni a gatyám a haverjaim előtt. Elég kínos volt, megpróbáltam valahogy lerázni a csajt, kimentem „telefonálni”. Ő azonban utánam rohant, majd elkezdte üvöltözni az utcán, hogy egy szemét dög vagyok, amiért megerőszakoltam és otthagytam egyedül, mire a körülöttünk levő vadidegen csávók azonnal nekem akartak ugrani. Hálistennek sikerült kimagyarázni a dolgot, de azért nem ez volt életem legkellemesebb bulizása.

Guy-Scared-Shitless

András, 20
Az én exem csak szimplán nekiment késsel az (egyébként nagyon fiatalos) anyjának, mert azt hitte, hogy rám akar hajtani. Azt hiszem, nem kell részleteznem, egy mondatban is brutál. (Csak hogy mindenki megnyugodjon, az anyuka él és virul, és most ismét öribarik.)

Tibi, 18
Az én exbarátnőmmel semmi komoly probléma nem volt, azt leszámítva, hogy túlságosan cuki volt. „Nyuszkónak” nevezett a haveri társaság előtt, illetve a szülinapi ivászaton kibontatta velem az ajándékom, ami egy RÓZSASZÍN szívecskés alsógatya volt. Igen, minden barátom ott volt.

 

A te barátnőd ugye nem ennyire őrült? Nézd meg ezt a videót, és ha egyik pont sem jellemző rá, megnyugodhatsz!

Ilyen csajod SOHA ne legyen!
Neked melyik "rém"történet tetszik legjobban? 😉

Kép forrás:  car-memes.com, blogs.ocweekly.com, l0lz.com, charismaoncommand.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share