Ilyen kamaszként édesanyának lenni!

Rovat

Megosztás

Buli? Baráti összejövetelek? Tipikus pasizás? Mindez kimarad az életedből, miután gyermeket szülsz? Milyen lesz, amikor 30 évesen már suliba visszük a gyerkőcöt? Mit gondol a fiatal anyuka, Szabó Kitti?!

Az egykori Barátok Közt Lindája nem is olyan régen szülte első gyermekét, mely összes pillanatát végigkövethettük a YouTubeon a megtudtam, hogy babát vároktól egészen a születésig, azóta is néha bele-bele láthatunk mindennapjaiba a fiatal szülőknek. Legutóbbi videójában választ kapunk a kérdésre, vajon mennyire változik meg az életed, miután édesanya leszel, sőt milyen lesz fiatal anyukaként elmenni a saját gyerkőcödért a belvárosba hajnal 2-kor, mert még mindig nem ért haza! Maradnak még szabad perceit önmagadra, eltudsz menni a barátaiddal a moziba, vagy a körmösről ne is álmodjunk?

„Buli? Itt? Hát úgy biztos, hogy nem, hogy én ne legyek itthon!”

Kitti híres a színészi humoráról, így viccesen mutatja be, mi történne, ha elmenne bulizni édesanyaként, illetve milyen lesz majd ő egyszer, amikor már Félix is nagyra nő, amikor már érte kell menni az éjszaka közepén. Nyilván a humoros oldalát mutatva olyan, mintha édesanyaként úgy érezné, kimaradt a tinikorból, ám azért ez merően nem így van, hiszen paródiáról beszélhetünk. Nem akar elmenni a partik és a baráti összejövetelek pillanatai mellett, ám nehéz összeegyeztetni egy picúr mellett, de nem lehetetlen, az anyaszerep a legszebb dolog a világon!

Jó dolog a 20-as évek elején szülni? Ezt mindenki döntse el saját maga, hisz nem vagyunk egyformák!

Te fiatalon szeretnél édesanyává válni?

Főkép: facebook.com

Képek: facebook.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta