Ilyen a majdnem tökéletes kapcsolat!

Rovat

Megosztás

Talán a Középsuli történetében most van először az, hogy egy szinte tökéletes párkapcsolatot láthatunk a képernyőn!? Méghozzá Anna és Dominik kapcsolatát.

Amennyire furcsa módon jöttek össze, kapcsolatuk úgy virágzik mai napig. Talán erre irigyek Bendéék, akik azt próbálták meg elhitetni Dominikkal, hogy ha vannak kisebb problémák, akkor már az a kapcsolat halálra van ítélve…

Hiába próbálták megfélemlíteni

Minden komoly kapcsolatban vannak problémák, amiket a pároknak meg kell oldaniuk, de ez nem egy rossz dolog, hanem egy lehetőség, hogy kapcsolatukat még jobbá tehessék.

Dominik most érett meg egy kapcsolatra

Sokan hihették azt, hogy Dominik már készen állt a kapcsolatra korábban is, de igazából csak most érett meg arra, hogy boldog párkapcsolatban élhessen, és talán ezt vette észre Juli is, aki egyre inkább érdeklődik a fiú után.

Juli tényleg képes lenne megbecsülni

Nem tudhatjuk. Azt viszont igen, hogy Dominik jelenleg Annával felhőtlenül boldog – az apró körömtépkedést leszámítva. Ahogyan azt is sejtjük, hogy Juli minden tőle telhetőt meg fog tenni azért, hogy a Középsuli sráca az övé lehessen.

Láttátok már az új részt, amiben Dominik Bendének és Olivérnek mesél Annáról?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta