Íme, a Középsulisok kedvenc anyák napi emlékei!

Rovat

Megosztás

Ma az anyákat ünnepeljük! Biztos nektek is van – nem is – nagyon jó kis emléketek, ha pedig még nincs, akkor akár ma is szerezhettek egyet, amire később is szívesen gondoltok majd!

Megkérdeztük a Középsulisokat, hogy mi a legkedvesebb emlék a számukra, már ami az anyák napját illeti! Lássuk is!

Olivér

A legjobb anyák napi emlékem nem anyukámhoz köthető. Egy általános iskolás anyák napi műsor alkalmával, anyukám nem tudott eljönni, ezért apukám jött be helyette, hogy mégiscsak legyen valaki tőlem is a családból. Ezért neki énekeltem el a begyakorolt anyák napi dalomat és a virágcsokrot is ő kapta meg. Örült neki!”

Dominika

,,Általános iskolás koromban előadásssal kellett készülni az anyukáknak. Azt tudni kell, hogy anyukámat soha nem láttam sírni és meghatódni az ilyen ünnepségeken, legalábbis korábban, mert akkor, amikor én következtem és mondtam neki a verset, elérzékenyült! Ettől nagyon boldog voltam.”

Hajas

,,A legszebb anyák napi emlékem óvodás koromhoz köthető, mikor is igyekeztem megalkotni a legszebb anyák napi ajándékot. Közben döbbentem rá, hogy nem is ez az igazi lényeg… Bármilyen ajándék megtette volna, ami mosolyra tudja csalni édesanyámat és emlékeztetni arra, hogy milyen fontos ember is ő nekem. Így akkor a legőszintébb ajándékot adtam: ezt megmondtam neki, így maradt meg bennem örökre ez az első alkalom.”

Erik

,,Egyszer, még kisiskolás koromban ‘felsültem’… Otthon gyakoroltam ugyan az anyák napi verset, de amikor elkezdődött az ünnepség és én következtem a sorban, elfelejtettem egy szót és bepánikoltam. Össze-vissza nézelődtem, hogy ki tudna segíteni, mire ránéztem anyukámra, aki tovább tátogta nekem. Utólag mondta csak el, hogy már fejből tudta, annyit hallotta tőlem otthon.”

Petra

,,Bár sose hittem volna, de a kedvenc anyák napi emlékem szerintem a mai lesz! Én már 3 éve külön élek a családomtól, általában heti egyszer jövök haza, viszont a COVID miatt már hosszú ideje nem voltam itthon. Így több hónap után végre először tudok együtt ünnepelni a családdal. Jó újra együtt lenni és beszélgetni. Anyukámat és a nagyimékat egy csokor tulipánnal leptem meg.”

A Középsuli új részének előzetese ma 17 órakor érkezik!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta