Ingyen kaja Osváth Zsoltiék éttermében!

Rovat

Megosztás

A 4 évnyi RTL klubos múlt után nagyot váltott a volt VV-s, ugyanis pár napja jelentette be, éttermet nyitnak, ahol egy nyereményjáték keretén belül akár ingyen is kajálhatsz!

„Az étterem nem jöhetett volna létre, ha ti nem vagytok, ha nincs a YouTube csatorna!”

Az 1 kanapén sorozatáról híres youtuber párjával mesélte el, hogyan is zajlottak a munkafolyamatok. Zsolti szerint párja nem nagyon erőltette meg magát, volt bent 5-ször az étteremben, abból összesen 2-szer látott rajta munkaruhát, de viccet félretéve volt itt festés, laminálás, fűrészelés, fúrás, minden IS, amit csak el tudtok képzelni!

A név és a logó még egyenlőre titok, de azt már tudjuk, az étterem fő dekor eleme egy angol telefonfülke, ami konkrétan 240 kg, ahogy youtuberünk fogalmaz: „2 és fél Zsolti!” A vágóképeket fekete-fehérben látjuk, hiszen influencereink még nem szeretnék lelőni, hogyan is néz ki a teljes díszlet. Az anyagi költségek kb 1.000.000 Ft-ig terjedtek, mindent a saját kezükkel újítottak fel a betonozástól egészen a dekorációkig.

A nagyon szeretek enni típusú emberek örülhettek május 28-án, ugyanis délután 16 óráig lehetett jelentkezni az általuk hirdetett nyereményjátékra, miszerint 100 feliratkozót megvendégeltek szombaton azok közül, akik bekövették az étterem Instagram oldalát és kommenteltek a nyereményjátékos kép alá. Mondhatjuk, szép gesztus, hiszen még meg sem nyitott az étterem, bevétel sem érkezett, de máris a nézők kedvére tettek!

Pontos nyitási időpontot még nem tudni, annyi bizonyos, fekete burger, fagyival töltött kürtőskalács, gofri és megannyi finomságot lehet majd kóstolni, amint kinyit a beülős hely!

Te is kíváncsi vagy már? Meglátogatod majd az éttermet?

Főkép: facebook.com

Kép: youtube.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta