Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Ingyenes a Minecraft Classic és böngészőben játszható

Ingyenes a Minecraft Classic és böngészőben játszható

A Minecraft Classic az eredeti 2009-es Minecraft változata, mely most nem csak ingyenesen elérhető, de böngészőben is játszható.

Tíz év telt el azóta, hogy a Minecraft első verziója megjelent, azóta pedig rengeteg fejlődésen ment keresztül. A Microsoft játékával ma 74 millió ember játszik havonta, sőt még film is készül belőle.

A Minecraft első változatával is lehet már játszani, a legjobb az egészben pedig az, hogy ingyenes és akár böngészőben is lehet vele játszani, mely minden ízében az, ami anno volt, annak hibáival és hiányosságaival együtt.

A fejlesztő Mojang stúdió így ünnepli meg a játék 10. évfordulóját, közben pedig arra ösztönzi a játékosokat, hogy emlékeik megosztásakor használják a #MineCraftMemories hashtaget, így a legérdekesebb posztok a Minecraft honlapján is megjelenhetnek.

Ha nem játszol a teljes verzióval, vagy csak szeretnél egy igazán nosztalgikus élményt, csatlakozz a Minecraft Classic oldalára, ha pedig további gamer hírekről olvasnál, nyugodtan csekkold a leet.hu-t.

Te szoktál Minecraft-tal játszani?
Te szoktál Minecraft-tal játszani?

Photo: Microsoft

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share