Ingyenes a Minecraft Classic és böngészőben játszható

Rovat

Megosztás

A Minecraft Classic az eredeti 2009-es Minecraft változata, mely most nem csak ingyenesen elérhető, de böngészőben is játszható.

Tíz év telt el azóta, hogy a Minecraft első verziója megjelent, azóta pedig rengeteg fejlődésen ment keresztül. A Microsoft játékával ma 74 millió ember játszik havonta, sőt még film is készül belőle.

A Minecraft első változatával is lehet már játszani, a legjobb az egészben pedig az, hogy ingyenes és akár böngészőben is lehet vele játszani, mely minden ízében az, ami anno volt, annak hibáival és hiányosságaival együtt.

A fejlesztő Mojang stúdió így ünnepli meg a játék 10. évfordulóját, közben pedig arra ösztönzi a játékosokat, hogy emlékeik megosztásakor használják a #MineCraftMemories hashtaget, így a legérdekesebb posztok a Minecraft honlapján is megjelenhetnek.

Ha nem játszol a teljes verzióval, vagy csak szeretnél egy igazán nosztalgikus élményt, csatlakozz a Minecraft Classic oldalára, ha pedig további gamer hírekről olvasnál, nyugodtan csekkold a leet.hu-t.

Te szoktál Minecraft-tal játszani?
Te szoktál Minecraft-tal játszani?

Photo: Microsoft

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta