Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Innál sajt ízű teát?

Innál sajt ízű teát?

Igen, jól olvastad a címet. Valóban sajt ízű teáról van szó! Úgy tűnik, egy újabb őrület indult útjának. Maga a koncepció a teázás ősi hazájából, Kínából származik.

Nem egy szokványos elképzelés, az biztos, de mostanában semmi sem szokványos, ami Kínából származik. Valami oknál fogva hatalmas népszerűségnek örvend az egyedi ízvilággal rendelkező teák fogyasztása. Elég extrémnek számít, de bizony létezik a sajt ízű tea.

Ugyan Kínából indult, de hamar átvette Malajzia, Új-Zéland és Amerikai is. Több helyen is kaphatóak már a különleges ízzel rendelkező teák. Az emberek pedig egész egyszerűen megőrülnek érte. Egyes helyeken hosszú sorok kígyóznak, hogy megkóstolhassák. Valahol pedig képesek akár egy órán keresztül is sorban állni érte.

Az ára ugyancsak borsos, ugyanis átszámítva körülbelül 1000 forintért lehet kapni egy pohárral belőle. Azért ez elég extrémnek számít. Akik pedig kóstolták meglepően kellemesnek és krémesnek találták. Furcsának tűnik, de elnyerte a nagy tömeg tetszését ez a fajta kezdeményezés. Hogy nálunk lesz-e, azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre egy kóstolás erejéig mi biztosan kipróbálnánk.

Innál sajt ízű teát?
Te kipróbálnád?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share