Insta vs. valóság: így lesz kockahas a löttyedt pocakból

Rovat

Megosztás

Plasztikai műtét-hatású kamufilterek, face filterek, szűrők, interaktív matricák és maszkok tömkelege árasztja el a már amúgy is jól bepózólt Insta-képeket.

Sara Puhto health blogger új fotósorozattal állt elő, melyben az Instáról jól ismert pózolásokra próbálja felhívni a figyelmet. Így igyekszik megmutatni a világnak, hogy nem szabad mindent elhinni első látásra. A képek között időben szinte alig van különség, ránézésre mégis szinte hihetetlen, hogy ugyanarról a modellről készültek a képek.

Általában hasakat behúzva, mellizmokat domborítva ágaskodva 1-2 pillanatig visszatartott levegővel mosolygunk a kamerának, aztán elengedett testtartással őszintén nevetünk magunkon és alig várjuk hogy ledőljünk. De legalább arra a fél percre kockásodott a hasunk és reméljük, ezt az Insta-követőink is lelkesen elhiszik! – írja a blogger a jól megkomponált fotókról.

Na és mi van akkor, ha nem feszülve pózol a bikinis instagram modell a tengerparton?

Nem ítél el téged senki, de ha még valaki meg is teszi akkor is a belső bizonytalanságát tükrözi, és ez nem a tiéd – írja Sara, bátorítva a fiatal lányokat az önszeretetre – a szépség ugyanis belülről fakad.

 

Insta vs. valóság: így lesz löttyedt pocakból kockahas
Valld be! Te is használod a jól bevált pózokat, hogy vékonyabbnak/izmosabbnak látszódj az Instán?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,182RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta