Ezt nézed:  / Hírek / Színes / SZAVAZÁS: melyik YouTube-videós intrója a legjobb?

SZAVAZÁS: melyik YouTube-videós intrója a legjobb?

Elindítjuk a legjobb intró versenyünket, melyben öt YouTube-videós intróját mutatjuk be, és a Ti dolgotok az, hogy eldöntsétek, hogy ezek közül az intrók közül melyik a legjobb! Szavazni a cikk alján tudtok majd a szerintetek legjobb intrót birtokló videós nevét bejelölve, és  a szavazok gombot megnyomva.

A szavazás a cikk megjelenésétől kezdve egészen 2017. február 28. 23 óra 59 perc 59 másodpercig tart. Egy IP-címről egy napon belül csak egyszer lehet szavazni!

BENIIPOWA

A sokak szerint csatornája feltörésével vált híressé YouTube-sztár, BENIIPOWA egy videójában azt is elmesélte, hogy a powa név fogalma sincs, hogyan jött, de azt elmondta, miért került neve mellé: a Benit túl rövidnek találta, így keresett egy utótagot keresztneve mellé. Válogatásunkba pedig azért választottuk be, mert Beni az egyszerű, letisztult intrót képviseli, ami sokaknak bejött már a YouTube évei során. Kíváncsiak vagyunk, még mindig hódít-e ez a fajta videóbevezető.

Boldzer

A pécsi srác, akiről leginkább izgőmozgóság jut eszébe mindenkinek, ahogyan a videóban kezeit és lábait folyamatosan mozgatja. Boldzer a modern, színes, szabadabb művészetű  intrót képviseli a listában.

Mr. Csipesz

Habár Csipesz csatornája a húszezres körben mozog a feliratkóit tekintve, ugyanakkor videói megtekintése dupláját, tripláját vagy még többszörösét is elérik. Az ő intrója az, ami minket, emlősöket a leginkább taszíthat, intróját úgy tudnánk leírni leginkább, mint egy olyan bevezetőt, ami után rögtön arra gondolunk, hogy a távoli múltban egyszer hüllők elől kellett menekülnünk. Tudniillik, ezért is használjuk ezt a pisszegő hangot arra, ha valakit el akarunk némítani.

RoyalSzabi

A szintén vidéki srácról nemrég tudtuk meg, hogy otthagyta a felsőoktatási intézményt, ahol tanult, idén pedig egy új helyre szeretne jelentkezni. Az intrója azért része a listánknak, mert ez képviseli azt, hogy egy videósnak lehet igazi, saját zenés videófelvezetője, s, habár ez Boldzernek is megvan, Szabi már elmondhatja magáról, hogy ez annyira bejött a nézőknek, hogy amint le akarta volna cserélni, a nézők tiltakoztak ellene.

Twice

Habár a srácoknak csak két videójuk van, azok bizony megmozgatják az emberek fantáziáját, s érdekli az embereket, amiket csinálnak. Szerintünk nagy reménységek a YouTube-on, akiket főként a tinilányok imádni fognak. Az intrójukról szólva pedig, azért is választottuk ki, mert ez a gyereknek szóló mese főcíméből kiválasztott néhány másodperc igazán találónak tűnik egy csatorna intrójához, emellett eltalálhatja nemcsak azt a gyermeki korosztályt, akiket általában a videósok érdekelnek, de még az idősebb tinik számára is megfelelő lehet.

 SZAVAZÁS

This poll is closed! Poll activity:
start_date 16/02/2017 18:45:28
end_date 28/02/2017 23:59:59
Poll Results:
Melyik YouTube-videósé a legjobb intró?