Ínycsiklandó torta lesz az esküvőn, ami akár több millióba is kerülhet!

Rovat

Megosztás

Csak a helyszín kibérlése egymilliónál kezdődik – meséli Anna, aki szerint nagyon fontos nem csak a ruha és a cipő a nagy napon, hanem az is, hogy kik mennek el arra a bizonyos esküvőre.

Anyakönyvvezető, dátum, helyszín, rokonok meghívása, kaja-pia, dínom-dánom, mindent IS meg kell szervezni, Follow Annáék egész jól állnak a dolgokkal, akik külön szertartásvezetőt szerettek volna, ugyanis történt egy kis baki.

Tekintettel arra, hogy a szimpatikus anyakönyvvezető nem ért rá augusztus vége felé, Annáék pedig már nem akartak változtatni a dátumon, kompromisszumra kellett jutni. A döntés végül megszületett: a szerelmespár csak kettecskén fog megesküdni a szertartásvezető előtt, a bulit pedig később megtartják a családdal és a barátokkal. Ez mindenkinek jó, és ahogyan Anna is elmondta gondolatait, nem veszít semmit az értékéből az esküvő, ha csak hat szem között mondják ki a nagybetűs igent.

A pontos helyszínt nem szerette volna elmondani, pedig kíváncsiak lettünk volna rá. Csokimousse és pisztáciás torták, szuper catering csapat, Annáék már alig várják a nagy napot!

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta