Irány az Educatio!

Rovat

Megosztás

A 17. Educatio Szakkiállítás 200 kiállítója között idén is ott lesz a Pécsi Tudományegyetem, hogy az egyik legjobb vidéki egyetemként minél több középiskolást csalogasson a mediterrán városba.

1

 

Emlékeztek még, hol járt nemrég Korinna? Természetesen Pécsett. Találkozott Benivel, és ha már lehetősége volt rá, megnézte a Pécsi Tudományegyetemet, ahol egy régi ismerősétől megtudta, miért is érdemes őket választani: magas színvonalú oktatás, egyetemi bulik, rengeteg ismerkedési lehetőség, és maga a város természetesen.

Ha felkeltette az egyetem az érdeklődéseteket, és szeretnétek néhány hallgatóval találkozni, akkor gyertek ki az Educatiora január 19-21 között a Hungexpoba és látogassátok meg őket. Az új, fiatalos design könnyen felismerhetővé teszi majd a standot, ahol rengeteg szolgáltatással várják a diákokat és a szülőket egyaránt. Többek között lesz dékáni fogadóóra, karrier teszt kitöltés és egyéni tanácsadás is, ezen felül pedig személyesen érdeklődhettek a képzések, ösztöndíjak és az egyetemi karrier lehetőségek felől.

2

A PTE-s csapat részeként találkozhattok a hallgatói munkatársakkal, tanácsadókkal, sőt dékánokkal is, akik az egyetemi karok vezetői. Na de miért is érdemes körülnézni, és kicsit kérdezősködni gimnazistaként? Mert rendkívül színes a PTE képzési palettája, és ők tudnak segíteni abban, hogy megtaláljátok azt a szakot, ami számotokra a legtesthezállóbb.

3

Szóval irány az Educatio, keressétek a PTE standját, kapjátok fel az ingyenes ajándékokat, és hallgassátok meg, mit tudnak mondani az egyetemi élettel kapcsolatban. Ha pedig tetszett, amit láttatok és hallottatok, akkor februárban válasszátok első helyen a Pécsi Tudományegyetemet!

További információk a Pécsi Tudományegyetemről:

Irány a PTE Facebook oldal!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta