Ismerd meg a szájrekordert!

Rovat

Megosztás

Egy nepáli fiatalember Raja Thapa azzal lett Guinness rekorder, hogy sok-sok ceruzát tömött a szájába. És azt, ami szem szájnak ingere.

A 19 éves tinédzser számára a rekord a ceruzákkal csak az egyik mutatvány a sok közül. Mindenfélét a szájára, pontosabban a szájába vett már, nem kis mennyiségben. Azt mondja: nem fog nyugodni, míg nem lesz egy általánosan elismert „utcai hőse” Nepálnak.

Mielőtt a mutatványra sor kerül, szükség van gyakorlásra és arra, hogy álkapcsa eleget pihenjen. Korábban egy Indiai tanár birtokolta a nagybecsű rekordot, aki a világon –eddig- a legtöbb ceruzát tudta szájába illeszteni. Az akkori 92 ceruza 5 évig számított világelsőnek. Aztán jött Thapa és magasabbra tette a lécet. Mindent beleadott, így sikerült szájába illesztenie 138 ceruzát. Ezzel nem csak megdöntötte a világcsúcsot, de egyértelműen neki van a legnagyobb szája is a világon.

pencil1

Több mint 150 fős nézősereg kísérte figyelemmel a produkciót, és a rekord után nem tudott leállni. Később 32 gyertyát szorított a fogai közé, majd meggyújtotta őket. A fiatalember nagy tapsot kapott, és bekerült a Guinness rekordok könyvébe is.

pencil4

 

Forrás: Globoport.hu 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta