Ezt nézed:  / Suli / Itt az őszi szünet!

Itt az őszi szünet!

Vége az első hullámnak, javában tombol az első félév, az ősz derekán járunk, végre eljött az őszi szünet is. Vajon mivel vezetik le a tanulás  fáradalmait  a diákok?

Valljuk be, az őszi szünet a legtöbb gyereknek életmentő. Még alig kezdődött el a nyár, máris vége lett, újra be kellett ülni az iskolapadba. Az őszi hónapok leginkább azzal telnek, hogy próbálnak megbarátkozni a gondolattal: vége a nyári szünetnek, itt az iskola. Korán kelés, felelések, házi feladat, kapkodás, megfelelési kényszer, a szabadság elpárolgott.

Az őszi szünet amolyan vigaszként szolgál arra, hogy el kell viselni a sulit, de arra is jó, hogy feltöltse a lemerült energiakészleteket. Erre szükség is van, hiszen jön a náthás időszak, nagyon könnyű ágynak esni egy jó kis vírussal.

Egy hét pihenés a koncentráció képességnek is jót tesz. Új élményekkel, kipihenve megint jobban megy kicsit  a matek, elviselhetőbb a fizika.

The Bachelorette Australia fall autumn leaves georgia

Végre van lehetőség kicsit lazítani a gyeplőn, hiszen a szervezet alkalmazkodik a korai keléshez és sokszor hétvégén is ugyanabban az időben pattannak ki a szemek. Így nehéz kipihenné egy tanulással töltött hetet.

De most jöhet végre a Halloween, lustálkodás, játék és barátok. Lehet maratoni X-box csatákat vívni, anélkül, hogy anyu aludni küldene vagy csak úgy lustálkodni az ágyban és egyik sorozatrészt falni a másik után. Csavarogni a haverokkal, kirándulni a családdal, naplót írni vagy csak úgy lógni.

Őszi szünet!
Te mivel töltöd a szünetet?

Képek: bravelets blog, giphy

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share