Itt találkozhatsz élőben Kristoaffal, dübörögni fog a ház!

Rovat

Megosztás

Kristoaf zenekarral kiegészülve érkezik első önálló klubkoncertjére az Akváriumba, dübörögni fog a Stáblista!

’és semmi se, de azt hiszem minden most történt.’ 

Kristoaf művészete a feltáratlan belső víziókon alapszik, a melodrámát tárgyiasítja. Retrospektív, keserédesen nosztalgikus, de jelenre utaló. Végtelenül romantizál, viszont földhözragadt próbál maradni. Örökösen keresi a pillanatnyi eufóriát, a láthatatlan inspirációt.

’stáblista’ címre hallgató bemutatkozó albuma 2021 tavaszán látott napvilágot. Témája a fiatalkor széles spektrumú feldolgozása. Lélekszabadságot keres elengedhetetlen szorongásokon és pasztellszínű érzéseken keresztül. Idealizál, veszendően mereng határok között, majd révbe ér.

Részletek

Kapunyitás: 19:00

Vendég: Kolibri

Helyszín: A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Képek: Facebook

Forrás: akvariumklub.hu

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta