Ezt nézed:  / Hírek / Suli / JÁTSSZ és NYERJ a PTE-vel!

JÁTSSZ és NYERJ a PTE-vel!

Elstartolt a Pécsi Tudományegyetem legújabb játéka az iranyapte.hu oldalon, ahol csak egy regisztráció és néhány ismerkedős kérdés választ el a legmenőbb PTE-es cuccoktól! Megéri rá időt szánni!

Nemrég Korinna ellátogatott Pécsre, hogy meglátogassa Benit, aki törzsgyökeres pécsiként bevezette őt az egyetemi élet rejtelmeibe. Beni azonban idő híján nem tudott mindent megmutatni Korinnának, úgyhogy ha kíváncsi vagy hol szokott inspirálódni a slam-jeihez, vesd bele magad a PTE új játékába!

irány a pte screenshot2

A kvíz alapú mini-játékokkal rengeteg részletet tudhatsz meg a Pécsi Tudományegyetem diákéletéről, a karokról és a városról is számos bennfentes infó vár Rád! Megtudhatsz mindent a legcoolabb kocsmáktól kezdve a sportolási lehetőségeken keresztül a legfontosabb buli-tippekig! A regisztrációt követően máris belevághatsz a felfedezésbe, aminek során értékes pontokat és PTE-s zsetonokat gyűjtesz. Minél több kérdésre válaszolsz helyesen, annál több esélyed van hazavinni az általad kiválasztott PTE-s ajándékot: napszemüveget, tollat, bögrét, extra puha kapucnis pulcsit és még sok minden mást! A shopban licitálhatsz a kiszemelt ajándékra vagy azonnal beválthatod a zsetonjaidat, ha nem hiszel a szerencsében.

Tipp: Töltsd ki a profiladataidat és máris kapsz 40 PTE-es zsetont!

 

A PTE-nek egyébként van egy nagyon hasznos androidos mobilapplikációja is, a „PTE UP!” ami minden felvételizőnek kötelező kellék a felvételi eljáráshoz kapcsolódóan:

  • Megtalálod benne a legfontosabb infókat a PTE-n induló alap, osztatlan, mesterképzésekről, és a legfrissebb ponthatárokat is.
  • Egy kompetencia teszt kitöltésével magadat is jobban megismerheted, megtudhatod, mik az erősségeid.
  • Az érettségire való felkészülésben pedig egy játékos kvíz segít, amivel több kategóriában is tesztelheted a tudásod.

 

irány a pte screenshot

Egy szó, mint száz: Játssz az iranyapte.hu-n, zsebeld be az ajándékokat, a PTE UP! segítségével pedig kimaxolhatod a felvételivel kapcsolatos tudásodat! Ha pedig Beni szülővárosa a Te tetszésedet is elnyerte, jelöld első helyen februárban a Pécsi Tudományegyetemet!

További információk a Pécsi Tudományegyetemről: Irány a PTE Facebook oldal!

A játék: www.iranyapte.hu

Mobil app: PTE UP! az Google Play storeban

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share